
Εκατοντάδες έρευνες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο για να αναδείξουν τα πιο θρεπτικά για τον ανθρώπινο οργανισμό φρούτα και λαχανικά.
Στην κορυφή της λίστας των επιστημόνων βρίσκονται εκείνα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, τα οποία λέγεται ότι συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου χρόνιων παθήσεων.
Ας δούμε ποια είναι τα πέντε κορυφαία!
- Λεμόνι: Σύμμαχος στο αδυνάτισμα
- Φράουλες: Πολύτιμο αντιοξειδωτικό
- Πορτοκάλι: Δυναμίτης σε C
- Μοσχολέμονο: Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
- Γκρέιπφρουτ: Συμβάλλει στην πρόληψη του διαβήτη