Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer που εγκρίθηκε για την παρακολούθηση εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως μέσω μικροκυμάτων και γραφενίου.

Αυτή η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Pfizer εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021 και είναι το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εμφανίζεται σε μια λίστα με πάνω από 18500 άτομα με σκοπό τον εντοπισμό εξ αποστάσεως επαφών όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως που θα είναι ή θα είναι τώρα συνδεδεμένοι με το «internet of πράγματα »με έναν κβαντικό σύνδεσμο παλλόμενων συχνοτήτων μικροκυμάτων 2,4 gHz ή υψηλότερους από τους κυτταρικούς πύργους και τους δορυφόρους απευθείας στο οξείδιο του γραφενίου που διατηρείται στους λιπώδεις ιστούς όλων των ατόμων που έχουν υποστεί το θάνατο.

https://patentimages.storage.googleapis.com/68/80/73/6a17a66e9ec8c5/US11107588.pdf

πηγη
Tags
Back to top button