Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να πεθάνουν οι εμβολιασμένοι;

Σερφάροντας χτες στο διαδίκτυο αναζητώντας μια πληροφορία, έπεσα σε ένα άρθρο το οποίο με παραξένεψε αρκετά. Όχι επειδή λέει κάτι που όλοι μας λίγο πολύ ξέρουμε, ότι δηλαδή οι εμβολιασμένοι μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα θα προσβληθούν από αυτοάνοσες ή άμεσα επικίνδυνες ασθένειες που καταλήγουν σε θάνατο, αλλά η περίεργη…δομή της ιστορίας την οποία πραγματεύεται. Ας τη δούμε λίγο πιο προσεκτικά μήπως βγάλουμε μια άκρη.

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Το άρθρο αυτό τιτλοφορείται «How Long Do the Vaxinated Have To Live, δηλαδή «Πόσος χρόνος απαιτείται για να πεθάνουν οι εμβολιασμένοι;» και υπογράφεται από έναν… δημοσιογράφο; Κειμενογράφο; Ελεύθερο ρεπόρτερ; Άγνωστο και που ονομάζεται Στήβεν Φίσμαν. Το κείμενο αυτό έχει δημοσιευθεί σε 5 (μέχρι στιγμής τόσα βρήκα) ιστοσελίδες και εγώ το πρωτοείδα στο καναδικό ιστολόγιο «Canadian Times».

Το αποδίδω στα ελληνικά αυτούσιο:

Πόσο καιρό πρέπει να ζήσουν οι εμβολιασμένοι;

Γράφει ο Steven Fishman

Πρόσφερα αυτή την ερώτηση σε έναν φίλο μου, τον Dr. Mylo Canderian, Ph.D. (ελληνικής καταγωγής, γεννημένος στην Κέρκυρα το 1938), ο οποίος ανέπτυξε τη μελέτη για το οξείδιο του γραφενίου και την πατεντάρισε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για χρήση ως αιματολογικό βιολογικό όπλο το 2015.

Με πλήρη παρρησία, ο Δρ Καντέριαν είναι αυτό που θα αποκαλούσα “Γενοκτόνος Παγκοσμιοποιητής”, ο οποίος ακολουθεί την «δεκάτη εντολή» των γρανιτένιων λίθων της Γεωργίας, η οποία πολύ σπάνια συζητείται ευρέως και η οποία αναφέρει: “Μην γίνεσαι καρκίνος πάνω στη Γη, άφησε χώρο για τη Φύση”. (σημ. μετ. Για τους Γρανιτένιους Λίθους της Γεωργίας, θα βρείτε περισσότερα σε άρθρο δικό μου εδώ)

Ο Δρ Καντέριαν είναι Ιατρικός Συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και υποστηρίζει επίσης πολύ τον Κλάους Σβαμπ και τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση”, εισάγοντας ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο αποτελεί τον δεύτερο στόχο του ΠΟΥ για το 2022.

Ο Δρ Καντέριαν είναι της άποψης ότι το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι …”άχρηστοι αδηφάγοι” που πρέπει να υποστούν ευθανασία το συντομότερο δυνατό.

“Κοιτάξτε το κέντρο του Σικάγο, της Βαλτιμόρης ή του Λος Άντζελες“, έχει δηλώσει, “και θα δείτε καθαρά γιατί αυτοί οι… «Άχρηστοι αδηφάγοι» πρέπει να θανατωθούν σαν λυσσασμένα σκυλιά“.

Έχει εκφράσει την περιφρόνησή του για τους …”Καμένους Εγκέφαλους” που προωθούν την «Κριτική Θεωρία των Φυλών» και είναι βέβαιος ότι το “εμβόλιο” θα βάλει τέλος στον “Ανθρώπινο Καρκίνο πάνω στη Γη”.

Ο Καντέριαν είναι ένθερμος υποστηρικτής του Καθήκοντος και της Υποχρέωσης του Τεκτονισμού (Σημ. μετ. Περισσότερα αναφέρει στο βιβλίο του «Πεφωτισμένοι» ο Τζών Ρόμπινσον) να απαλλάξει τον κόσμο από την “Πανούκλα της Ανθρωπότητας“.

Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, αυτός και εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το ίδιο εξωτικό πιάτο που σερβίρεται στο L’emince de Veau στη Γενεύη: Κρέμα σούπας κολιμπρί και στη συνέχεια γλώσσα ελαφιού λεμονάτη.

Είμαστε και οι δύο θαυμαστές του σεφ Gaston Sere de Rivieres, ο οποίος είναι μια γαστρονομική ιδιοφυΐα.

Έτσι, ρώτησα τον Μάιλο: “Πώς μπορούν οι “εμβολιασμένοι” να γνωρίζουν με βεβαιότητα πόσο καιρό έχουν να ζήσουν από τη στιγμή που έχουν εμβολιαστεί;”.

Μου παρουσίασε την πληροφορία, που ονομάζεται “Φόρμουλα του κυκλικού χρόνου“.

Μου εξήγησε πόσο εύκολο είναι να υπολογιστεί.

Η δύναμη της απλότητας“, είπε. «Υπάρχει ένας μέγιστος κύκλος δέκα ετών από την ένεση μέχρι το τέλος του κύκλου” δηλαδή τον θάνατο» διευκρίνισε. “Και είναι εξαιρετικά εύκολο να προσδιοριστεί”.

Είπε ότι οποιοσδήποτε αιματολόγος μπορεί να το δει μέσα σε δευτερόλεπτα σε μικροσκόπιο και ακόμη πιο εύκολα σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. “Το ποσοστό του αίματος που έχει επηρεαστεί ή μολυνθεί από ή με το οξείδιο του γραφενίου είναι η αμοιβαιότητα του υπολογισμού του τέλους του (χρονικού) κύκλου”, αποκάλυψε.

Με άλλα λόγια, ένας “εμβολιαζόμενος” (όπως αποκαλεί όποιον εμβολιάζεται με το βιολογικό όπλο της Έγκρισης Πειραματικής Χρήσης Ευγονικής Αποανάπτυξης Θανατηφόρας Έγχυσης) που έχει 20% αλλοίωση από Οξείδιο του Γραφενίου στο αίμα του, θα ζήσει, εκτός από οποιοδήποτε άλλο κριτήριο εισόδου, για 8 χρόνια. (10 χρόνια μείον 20%).

Κάποιος με 70% αλλοίωση του οξειδίου του γραφενίου δεν θα ζήσει πάνω από 3 χρόνια. (10 χρόνια μείον 70%).

Η Dr. Jane Ruby έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Stew Peters στο podcast του και έδειξε παραδείγματα για το πώς μοιάζει το υποβαθμισμένο αίμα όταν εκτίθεται σε Οξείδιο του Γραφενίου.

Το Οξείδιο του Γραφενίου, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το συστατικό των πρωτεϊνών Messenger RNA spike και prions, το οποίο βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και το αίμα που τον οξυγονώνει.

Το Οξείδιο του Γραφενίου είναι σαν ένα σφουγγάρι οξυγόνου, το οποίο στερεί από τον οργανισμό το απαραίτητο οξυγόνο και προκαλεί πολλές επιπλοκές, όπως μεταξύ άλλων αναφυλακτικό σοκ, τοξική πήξη του αίματος, θανατηφόρα παράλυση των πνευμόνων, μιτοχονδριακό καρκίνο και ενδοθηλιακό καρκίνο”.

Η άποψη του Δρος Καντέριαν είναι περίπου η ίδια με την άποψη του Κλάους Σβάμπ, του Μπίλ Γκέιτς και των CEO των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών: ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Ρώτησα τον Μάιλο τι επίδραση έχουν οι δεύτερες και τρίτες ενέσεις και τα ενισχυτικά και πώς αυτό αλλάζει τον πίνακα του τέλους του κύκλου.

Ο Mylo απάντησε: “Όλα αυτά είναι μετρήσιμα μέσω αιματολογικών εξετάσεων. Όσο περισσότερες ενέσεις και ενισχυτικά κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο χειρότερο θα φαίνεται το αίμα τους στο μικροσκόπιο και τόσο πιο γρήγορα θα μετατραπούν σε λίπασμα“.

Τέλος, τον ρώτησα πώς η συνωμοσία για τη δολοφονία τόσων δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να κρατηθεί τόσο μυστική από μια τέτοια ομάδα ελίτ.

Η απάντησή του ήταν η εξής: “Δεν ξέρεις και πολλά για τον Ελευθεροτεκτονισμό, σωστά Στηβ;”

Και…βουαλά.

Το κείμενο αυτό, φαίνεται εκ πρώτης όψεως…τρομακτικό. Παρουσιάζει μια …φιλική κουβεντούλα δύο φίλων, που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον και συζητούν για μια …ολική γενοκτονία της ανθρώπινης φυλής!

Μπορεί και να συμβεί αυτό. Μπορώ να το κάνω κι εγώ με τον οποιονδήποτε φίλο μου, γνωστό μου, ακόμη και με τον αδερφό μου.

Όμως…

Εδώ υπάρχει ένα «όμως».

Ο υποτιθέμενος Δρ Καντέριαν (που κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να τον αποκαλέσει ως σύγχρονο Δρ Μέγκελε), μέλος της κάποιας Στοάς Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, υποτίθεται ότι έχει υπογράψει Συμβόλαιο Αίματος για να μπεί στα άδυτα της Στοάς αυτής. Χωρίς αυτό, δεν περνάει ούτε το κατώφλι της.

Τι σημαίνει «Συμβόλαιο Αίματος»; Σημαίνει πως εάν αποκαλύψει έστω και μια…τελεία από ό,τι συζητείται ή αποφασίζεται μέσα εκεί, η ποινή είναι θάνατος «χωρίς δίκη» και χωρίς καθυστέρηση

Το Συμβόλαιο Αίματος αποκαλύπτει και πάλι ο Τζών Ρόμπινσον στο βιβλίο του «Πεφωτισμένοι», που γράφτηκε το 1797 και που μέχρι σήμερα αποτελούσε σχεδόν…μύθο, μέχρι που ένα αντίγραφό του έπεσε στα…χέρια μου και υπόσχομαι να το κάνω ειδικό άρθρο ως μέρος μιας σειράς άρθρων που σκοπεύω να γράψω σχετικά με την δράση των Πεφωτισμένων από τον 18ο αιώνα ως σήμερα και που μας αφορά ΑΜΕΣΑ όλους

Επομένως, ο Δρ Καντέριαν είναι δεμένος με το συμβόλαιο αυτό.

Και ερωτώ εγώ τώρα: Πώς είναι δυνατόν να κάνει αυτές τις αποκαλύψεις έτσι απλά ένα επιφανές μέλος (όπως προιδεάζει και το «βιογραφικό» του, μέλος του ΠΟΥ γαρ) αυτής της Στοάς, σε κάποιον… «δημοσιογράφο» αγνώστων λοιπών στοιχείων;

Επίσης, όσο κι αν έψαξα στο διαδίκτυο, δεν βρήκα κανέναν Στηβ Φίσμαν που να πιστοποιεί ότι είναι δημοσιογράφος της …από δω πλευράς, δηλαδή των εντίμων. Βρήκα δυό τρείς με αυτό το όνομα, εκ των οποίων ο είς εξ αυτών, είναι…διακεκριμένο μέλος της αίρεσης των Σαϊεντολόγων! Δηλαδή, πιο…νεοταξίτης πεθαίνεις!

Ο άλλος είναι γιατρός, Παιδίατρος που εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης, άρα κι αυτός αποκλείεται. Ο τρίτος είναι αυτός εδώ, αλλά δε μου μοιάζει για…μαχητικός ρεπόρτερ. Και δεν υπάρχει πουθενά στη σελίδα του τέτοιο άρθρο σαν αυτό που σας παρουσίασα.

Ποιος είναι λοιπόν ο περίφημος Φίσμαν, ο οποίος θα μπορούσε και να εκμαιεύσει τόσο σημαντικές και προφανώς…άκρως απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τους σχεδιασμούς της σκοτεινής Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Κατά την ταπεινή μου άποψη, δε βγάζει νόημα.

Επίσης, η ιστορία αυτή με το οξείδιο του γραφενίου, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις όσον αφορά τη δράση του. Το τι είναι αυτό το περίφημο στοιχείο, μπορείτε να το δείτε εδώΤώρα, το πώς βρέθηκε…πατενταρισμένο από αυτόν τον «Έλληνα»

Δρ Καντέριαν/Μέγκελε, είναι μάλλον σκοτεινή ιστορία, η οποία δεν διασταυρώνεται από πουθενά ή εγώ δεν είμαι…καλός ερευνητής.

Αν κανείς ψάξει στο Google, θα βρεί:

Έναν DrMylo CanderianPh.Dο οποίος έχει προφίλ στο LinkedIn, αλλά το προφίλ του είναι…κενό, δηλαδή δεν υπάρχει καμμιά εργασία του εκεί.

Επίσης ο συγκεκριμένος, είναι και μέλος στο academia.edu του οποίου μέλος είμαι και εγώ, αλλά και πάλι δεν…υπάρχει τίποτε από αυτόν.

Κατά τα άλλα και στη συνέχεια των πληροφοριών που «βγάζει» η μηχανή της Google για το λήμμα «DrMylo CanderianPh υπάρχουν μόνο ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον Στού Πίτερς και την Δρ Τζέιν Ρούμπι και τις θεωρίες περί οξειδίου του Γραφενίου.

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε;

Εγώ ως Ιστορικός και ως επιστήμων που βασίζομαι στην έρευνα, θα πώ πως η όλη αυτή ιστορία…μπάζει από παντού. Δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια «ιστορία συνομωσίας» που πιθανόν να έχει στόχο τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση και μάλιστα μέσα από τους ίδιους τους νεοταξίτικους κύκλους. Ή μπορεί απλά να είναι άλλο ένα…τρολλάρισμα από…εξυπνάκηδες του διαδικτύου με στόχο τα…χάπατα, δηλαδή εμάς, που αποκαλούμεθα «ψέκια» ή «ψεκασμένοι».

Δεν ξέρω, λέω.

Τέλος, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα μελέτη κάποιου Dr. Robert Joungο οποίος είναι Ομοιοπαθητικός Γιατρός και η Wikipedia τον αναφέρει περίπου ως …κομπογιαννίτη. Δεν τη λαμβάνουμε και πολύ υπ’ όψη, διότι προσπαθεί να παρουσιάσει κάθε επιστήμονα-αντιρρησία σχετικά με τους εμβολιασμούς, ως τέτοιον. Η μελέτη αυτή έχει να κάνει πάλι με το Οξείδιο του Γραφενίου, το οποίο κατά την άποψη του και κατά την άποψη της Dr. Jane Ruby, ανιχνεύτηκε μέσα στα εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna. Τη μελέτη έχει μεταφράσει και επεξεργαστεί η συγγραφέας και φιλόλογος κυρία Κατερίνα Χατζηγεωργίου και βρίσκεται ήδη στα χέρια μου και σκοπεύω να τη δημοσιεύσω είτε εγώ ως Πύρινος Λόγιος (κάτω από τη δική μου ευθύνη δηλαδή) είτε το ιστολόγιο kanenazori.com του φίλου και αδερφού Γεωργίου. Αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως.

Εν κατακλείδι, να πω ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τον…οποιονδήποτε που μας παρουσιάζει κάτι περίπου ως…είδηση-βόμβα, προκειμένου να αρπάξει τη προσοχή μας. Πρέπει να φιλτράρουμε τα πάντα. Ακόμη και τον…αέρα που αναπνέουμε.

Θα επανέλθω σύντομα με τη σειρά άρθρων που ονομάζω «Πώς φτάσαμε ως εδώ – Οι Πεφωτισμένοι, η ΝΤΠ και η Συνωμοσία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης»

Πύρινος Λόγιος

s[email protected]

Tags
Back to top button