Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους! Είναι επίσημο, από τα έγγραφα της Pfizer

Διαβάστε το και ανατριχιάστε, τα έγγραφα της Pfizers, αναφέρουν ότι τόσο η εισπνοή όσο και η επαφή με το δέρμα θα μεταφέρουν ό, τι υπάρχει στον εμβολιασμό στους μη εμβολιασμένους, αναφέρει ο Thetruthseeker.co.uk.

Αυτό λέει μόνο ένα μικρό μέρος αυτού του εγγράφου Pfizer:

Εάν ένας άντρας που δεν έχει εμβολιαστεί αγγίξει μια εμβολιασμένη γυναίκα ή εισπνέει τον αέρα που εκπνέει (με άλλα λόγια, περπατάει κοντά  στο γραφείο) και έπειτα κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η σύζυγός του μπορεί να έχει ένα ανεπιθύμητο γεγονός και δεν πρέπει να κάνει παιδιά.

Εάν μια γυναίκα που δεν έχει εμβολιαστεί ποτέ, έρχεται σε επαφή με μια γυναίκα που έχει εμβολιαστεί, μπορεί:

Α: Εχει αποβολή,

Β: αυθόρμητη άμβλωση,

Γ: Δηλητηριάσει ένα μωρό μέσω του μητρικού γάλακτος,

Δ: Να κάνει μωρά με γνωστικά προβλήματα (προβλήματα μνήμης και συγκέντρωσης).

Το αποτέλεσμα είναι γενικό και άσχημο. Εδώ είναι ένα μικρό μέρος του κειμένου που μεταφράζεται σε απλά αγγλικά:



8.3.5.3. Επαγγελματική έκθεση ατόμου

«Η επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έχει απρόβλεπτη άμεση επαφή με ένα άτομο μ ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί ή όχι να οδηγήσει στην εμφάνιση ανεπιθύμητου συμβάντος. Αυτά τα άτομα μπορεί να περιλαμβάνουν υγειονομικούς βοηθούς, μέλη της οικογένειας και άλλα άτομα κοντά στην οικογένεια.

Όταν συμβαίνουν τέτοιες εκθέσεις, ο ερευνητής πρέπει να τις αναφέρει στην Pfizer saftey εντός 24 ωρών από την ενημέρωσή της, ανεξάρτητα από το εάν συμβαίνει δευτερεύον ανεπιθύμητο συμβάν ή όχι. Αυτό πρέπει να αναφέρεται με τη φόρμα αναφοράς δευτερογενών ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου. ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, οι πληροφορίες θα χωριστούν από τη μελέτη ».

Για να καταστεί σαφές, οι συμμετέχοντες σε μελέτες εμβολίων γίνονται σούπερ κολλητικοι για κάτι, δεν λένε τι είναι, αλλά προκαλεί δευτερεύουσες ανεπιθύμητες ενέργειες σε άτομα που δεν είχαν ποτέ το «εμβόλιο» όταν εκτίθενται σε άτομα που έχουν το « εμβόλιο.

Αυτό είναι τόσο άσχημο εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο που αναφέρεται, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που είχε το εμβόλιο θα μεταδώσουν αυτό που υπάρχει στο εμβόλιο σε άλλη γυναίκα.

Ακόμη και στο σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που παρουσιάζεται παρακάτω, αναφέρεται ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αποβολές και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν άτομα χωρίς εμβολιασμό εκτίθενται σε εμβολιασμούς και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μητέρα μπορεί να είναι επιβλαβές για το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα κείμενο σύγχυσης. 

Είναι πραγματικά αλήθεια, το εμβόλιο είναι πράγματι η σύριγγα των δολοφόνων!

Μην αφήσετε τους εμβολιασμένους να σας πλησιάσουν, είναι πλέον επίσημο.

Tags
Back to top button