Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παγκόσμιο σοκ από τον οπλοφόρο Ι.Σαββίδη να κυνηγά με τους μπράβους του τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (φωτό)

Παγκόσμιο σοκ στον χώρο του ποδοσφαίρου από τις εικόνες που μεταδόθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει ένοπλος και σε έξαλλη κατάσταση στο γήπεδο, συνοδεία μπράβων και να κυνηγά τον διαιτητή του αγώνα που λίγο πριν είχε ακυρώσει ως οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ στο 90΄στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο οπλοφορεί, έχοντας το περίστροφο στην ζώνη του, (κάτι που απαγορεύεται στα γήπεδα) αλλά υπάρχει στιγμή όπως φαίνεται και στην χαρακτηριστική φωτογραφία που βάζει το χέρι του στο περίστροφο την ώρα που κάνει επίθεση στον Κομίνη!​

Οι εικόνες από τα όσα ακολούθησαν την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο φινάλε του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου με καυστικές αναφορές στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των κορυφαίων μέσων για την εισβολή του... οπλοφόρου προέδρου του Δικεφάλου του Βορρά Ιβάν Σαββίδη. 

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΚ Μ.Χιμένεθ δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα Marca:

«Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα γκολ οφσάιντ και ο διαιτητής το ακύρωσε. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε πρώτα στον διαιτητή και στη συνέχεια στον πάγκο μας απειλώντας τους πάντες.  Εμείς βλέποντας τον Σαββίδη με το πιστόλι σκεφτήκαμε λες “Αν τρελαθεί και να το τραβήξει και μας πυροβολήσει;”. 

Δεν είναι συνηθισμένη η εικόνα ενός προέδρου να πηδάει στο γήπεδο και να απειλεί τον διαιτητή. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το γήπεδο. 
Ο διαιτητής μας ζήτησε να βγούμε και να παίξουμε τα τελευταία λεπτά, όμως ο πρόεδρός μας δεν ήθελε να βγουν να παίξουν έπειτα από την εισβολή στο γήπεδο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, το ματς τελείωσε 0-0 και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί».

Στις 2.20 αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης, καθώς και οι βοηθοί του χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση.

Ο διεθνής διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και τη διακοπή του ντέρμπι των Δικεφάλων, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, ο οποίος βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια να λέει χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους «Tι να σας πει, έτοιμος να καταρρεύσει είναι ο άνθρωπος...»

Tags
Back to top button