Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική σφολιάτα με τυρί και ζαμπόν

Μία συνταγή για όλες τις ώρες της μέρας.

Υλικά

1 φύλλο έτοιμη ή σπιτική σφολιάτα

έτοιμη ή σπιτική σάλτσα ντομάτας

8 φέτες τυρί του τοστ

8 φέτες ζαμπόν

λίγη μουστάρδα

λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας και απλώστε την σάλτσα ντομάτας κατά μήκος του. Πασπαλίστε με ρίγανη και έπειτα στρώστε τις φέτες τυριού. Στο κέντρο κάθε φέτας βάλτε λίγη μουστάρδα και από πάνω τους στρώστε τις φέτες ζαμπόν. Τυλίξτε την σφολιάτα σας σε σφιχτό ρολό και διπλώστε την στις άκρες για να μην «τρέξουν» τα υλικά.

Κόβετε με κοφτερό μαχαίρι το ρολό σε φέτες.

Στην συνέχεια παίρνετε μία λαμαρίνα του φούρνου και στρώνετε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείται μέσα μία μία τις φέτες. Προσοχή αφήστε λίγη απόσταση μεταξύ τους καθώς στο ψήσιμο θα φουσκώσουν.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι φέτες.

Tags
Back to top button