Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η αυθεντική συνταγή για την Bbq Sauce (Σως μπάρμπεκιου)

Αν θέλετε να απογειώσετε τα ψητά σας, αλείψτε τα με αυτή τη σπιτική bbq sause! Η νοστιμιά της δένει τέλεια με κοτόπουλο και κρέας!

Υλικά Συνταγής
2 κ.σ. σπορέλαιο
1/2 μικρό κρεμμύδι
3 σκ. σκόρδο
1 ¼ φλ. κέτσαπ
1/3 φλ. νερό
1 κ.σ. worcestershire sauce
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μελάσα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ξίδι
1 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση
Για την εύκολη, σπιτική bbq sauce (σως μπάρμπεκιου), βάζουμε πρώτα το κρεμμύδι στο λάδι για 4-5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο ή όλοκληρο και το αφήνουμε για 1 λεπτό στο λάδι, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά να πυκνώσει η σάλτσα. Τη διατηρούμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Extra tip

Αν θέλετε η σάλτσα να καραμελώσει, αλείφουμε με τη bbq σως το κρέας, ψήνουμε για λίγο και αλείφουμε ξανά. Τέλος, ανάβουμε το grill για 2-3 λεπτά για να καραμελώσει η επιφάνεια.

Tags
Back to top button