Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Η άγνωστη Ιστορία της Ανθρωπότητας…

Πριν εκατό χιλιάδες χρόνια, η Γη γνώρισε έναν πολιτισμό πιο εξελιγμένο από τον δικό μας, με ραδιοφωνία, τηλεόραση, διαστημόπλοια και, δυστυχώς, θερμοπυρηνικές βόμβες, που προκάλεσαν τον αφανισμό του.

Η θεωρία αυτή αναπτυσσόταν και καταβαλλόταν προσπάθεια να αποδειχθεί από έναν Γάλλο δημοσιογράφο, ιστορικό, αρχαιολόγο και περιηγητή, τον Robert Charroux, στο βιβλίο του «Η Άγνωστη Ιστορία των Ανθρώπων από Εκατό Χιλιάδες Έτη». Το βιβλίο στηριζόταν σε γνωστά κείμενα, τις Γραφές, το Ταλμούδ, στις παραδόσεις, συχνά παράλληλες πολλών λαών και πολλών πολιτισμών.

Στηριζόταν, ακόμα, σε παρατηρήσεις αρχαιολογικές, αλλά και στην απαρίθμηση και την προσπάθεια εξηγήσεως όλων των μέχρι τότε ανεξήγητων φαινομένων. Για παράδειγμα, οι Πυραμίδες, οι «εξώστες» του Μπααλμπέκ στον Λίβανο, ευρήματα αρχαιολογικά, που παρέμεναν ακατανόητα και ανεξήγητα.

Το 1937, ανακαλύφθηκαν σε μια σπηλιά της κεντρικής Γαλλίας λίθινες πλάκες με σχέδια, που παρίσταναν ανθρώπους ντυμένους, σχεδόν όπως σήμερα. Διαπιστώθηκε ότι οι πλάκες αυτές ήταν της 15ης χιλιετηρίδας π.Χ.!

Το 1957, ανακαλύφθηκαν στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικοί χάρτες διαφόρων περιοχών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι χάρτες αυτοί σχεδιάστηκαν δέκα χιλιάδες χρόνια π.Χ.

Τα ανάγλυφα, που στολίζουν την Πύλη του Ήλιου στο Tiwanaku της Βολιβίας και που φιλοτεχνήθηκαν πριν αρκετές χιλιάδες χρόνια, παρουσίαζαν ανθρώπους, που έφεραν παράδοξα σκάφανδρα και βρίσκονταν δίπλα σε περίεργα οχήματα, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως διαστημόπλοια. Εξ άλλου, σε μια σπηλιά των Ινδιών, τοιχογραφίες της 14ης χιλιετηρίδας π.Χ. μας δείχνουν τη Γη να συνδέεται με τελείες με τον πλανήτη Αφροδίτη.

Επιχειρηματολογώντας υπέρ της θεωρίας του, ο Charroux έλεγε τα εξής: Αν σήμερα ο δικός μας πολιτισμός αφανισθεί λόγω μιας θερμοπυρηνικής καταστροφής, τι θα μείνει; Τίποτα, ή σχεδόν τίποτα. Ίσως μετά από ένα εκατομμύριο χρόνια, οι αρχαιολόγοι της εποχής να βρουν σε καμία σπηλιά τον σκελετό κανενός ερημίτη. Δεν θα βρουν όμως τον σκελετό του Αϊνστάιν. Δίπλα στον σκελετό αυτό θα βρουν ίσως μια κανάτα και δύο πέτρες, αντί για κάθισμα. Και θα πουν, «οι άνθρωποι του 1963 ήταν μικρόσωμοι, μάλλον κουτοί, γνώριζαν μόνο την αγγειοπλαστική και ζούσαν σαν κτήνη».

Σύμφωνα με τον Robert Charroux, ο πολιτισμός αυτός που χάθηκε, δεν ήταν άγνωστος για ορισμένους. Τα μυστικά του τα γνώριζαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και αυτό εξηγεί τις πυραμίδες. Τα μυστικά αυτά τα γνώριζε ο Μωυσής, που περιέγραφε την δημιουργία του Κόσμου 4.000 χρόνια πριν από τους σύγχρονους επιστήμονες. Υπήρχαν, προσέθετε, πολλά βιβλία του πολιτισμού αυτού στην Αλεξάνδρεια, στην Κίνα, αργότερα στη Ρώμη και στην Έφεσο.

Τα βιβλία, όμως, αυτά καταστράφηκαν σκοπίμως, διότι, όπως θεωρούσε ο Charroux, οι λαοί που δεν γνωρίζουν την Αλήθεια, την Επιστήμη, διοικούνται καλύτερα. Εξ άλλου, για τον ίδιο, το περίφημο «Μήλο της Εύας» ήταν η Γνώση.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 10/08/1963…

Tags
Back to top button