Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Βρέθηκε πράγματι η Κιβωτός του Νώε το 1956;

Ένας Γάλλος εξερευνητής, ο Fernand Navarra, δήλωσε τον Απρίλιο του 1956 ότι ανακάλυψε τη βιβλική Κιβωτό του Νώε πάνω στο όρος Αραράτ.Ο εν λόγω εξερευνητής είχε ηγηθεί τεσσάρων αποστολών επί του όρους Αραράτ, εκ των οποίων η τελευταία είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι, εκείνο δηλαδή του 1955.Τότε, επέτυχε να εντοπίσει τον σκελετό ενός πανάρχαιου πλοίου, ο οποίος, όπως διαβεβαίωνε, ανήκε στη βιβλική Κιβωτό του Νώε.Για ένα διάστημα, τήρησε απόλυτη σιγή σχετικά με τη συγκλονιστική του αυτή ανακάλυψη, καθώς ήθελε πρώτα να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της αναλυτικής εξέτασης των τεμαχίων ξύλου, τα οποία είχε φέρει μαζί του από το όρος και τα είχε υποβάλει προς εξέταση σε ειδικά δικαστήρια.Σύμφωνα με τα επιστημονικά πορίσματα που έλαβε από διάφορους φορείς, εξακριβώθηκε πως η συγκεκριμένη ξυλεία είχε ηλικία μεγαλύτερη των πέντε χιλιάδων ετών.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 03/04/1956…
Tags
Back to top button