Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Μια περίεργη ανακάλυψη στο Θέατρο της Ζυρίχης, το 1890…

Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του 1890 στο Θέατρο της Ζυρίχης, στην Ελβετία, όπου το κατέστρεψε ολοσχερώς, ακολούθησε ανασκαφή των θεμελίων, προκειμένου να χτιστεί από την αρχή.Όμως, μια περίεργη ανακάλυψη ήρθε στο φως. Ανακαλύφθηκε μια μυστική λιθόκτιστη κρύπτη, μέσα στην οποία βρισκόταν ένα κομψότατο μικρό κιβώτιο. Εντός του περιέχονταν τα τρία σεπτά καρφιά από τον Σταυρό του Σωτήρος και μια περγαμηνή, που επικύρωνε τη γνησιότητά τους.Το κιβώτιο αυτό θα δινόταν στο Μουσείο της Ζυρίχης, ενώ εικαζόταν πως τα Καρφιά του Μαρτυρίου έφτασαν εκεί από μοναχούς κατά τον 15ο αιώνα.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, στις 19/03/1890…
Tags
Back to top button