Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Εσείς ακόμη να το δοκιμάσετε; – Brownies σοκολάτας με αλάτι

Μετά το φαγητό χρειάζεται ένα γλυκό. Είναι εύκολο γρήγορο και αρέσει σε όλους.

Συστατικά
225 γρ. βούτυρο + έξτρα για το ταψί
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ + έξτρα για το ταψί
270 γρ. κουβερτούρα με 65% κακάο, σε κομμάτια
400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
5 μέτρια αυγά
100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, σε κομμάτια
10 γρ. αλάτι σε νιφάδες + έξτρα για το σερβίρισμα
100 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη, για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C, στον αέρα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 20×30 εκ.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 watt το βούτυρο με την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, ελέγχοντας στο ενδιάμεσο, και τα ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, την κουβερτούρα γάλακτος και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Το αδειάζουμε στο ταψί και ψήνουμε το μπράουνι για 40 λεπτά (θα είναι σκληρό εξωτερικά και μαλακό στο κέντρο).
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε το μπράουνι να κρυώσει εντελώς πάνω σε μία σχάρα για περίπου 1 ώρα.
Το κόβουμε, περιχύνουμε τα κομμάτια με τη λιωμένη λευκή κουβερτούρα, τα πασπαλίζουμε με έξτρα νιφάδες αλατιού και σερβίρουμε.

Tags
Back to top button