Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρουμανίας εξάρθρωσαν δίκτυο δολιοφθορών που φέρεται να συντόνιζε η Ρωσία

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της Ρουμανίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι εντόπισε δίκτυο δολιοφθορών το οποίο συντόνιζε η Ρωσία.

Για το Βουκουρέστι, η ομάδα ήταν υπεύθυνη για την πυρκαγιά που ξέσπασε τον Σεπτέμβριο σε βιομηχανική εγκατάσταση στην κεντρική Ρουμανία, κοντά σε κρατική εταιρεία όπλων.

«Οι συντονιστές στη Ρωσική Ομοσπονδία είχαν ορίσει μια εκτενή σειρά στόχων στην περιοχή: κρατικές και ιδιωτικές εγκαταστάσεις παραγωγής όπλων, καθώς και άλλους στόχους στρατιωτικού και βιομηχανικού ενδιαφέροντος», αναφέρει η υπηρεσία πληροφοριών στην ανακοίνωση της.



Οι έρευνες επιβεβαίωσαν την εμπλοκή αρκετών πολιτών από πρώην σοβιετικά κράτη, κατοίκων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη Ρουμανία και σε συνεργασία με αρχές αρκετών ευρωπαϊκών χωρών, βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές διαδικασίες σχετικά με τη δραστηριότητά τους.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι τρεις αλλοδαποί (δύο Λευκορώσοι και ένας Ουκρανός) διερευνώνται για την υπόθεση.

Η Ρωσία αρνείται σταθερά τους ισχυρισμούς ότι διαπράττει δολιοφθορές στην Ευρώπη.

Tags
Back to top button