Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ένας ακόμα λόγος που το λάδι καρύδας δεν είναι όσο υγιεινό νομίζαμε

Ένα χρόνο αφού η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας αποκάλυψε ότι το λάδι καρύδας δεν είναι όσο υγιεινό νομίζαμε, οι διαιτολόγοι συνεχίζουν αν προειδοποιούν τους καταναλωτές για τις αρνητικές επιπτώσεις της κατανάλωσής του.
Πριν μερικούς μήνες το βίντεο της καθηγήτριας του Harvard, Karen Michels, όπου αποκαλούσε το λάδι καρύδας «δηλητήριο» έγινε viral.

Τώρα η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας τονίζει ότι το συγκεκριμένο έλαιο μπορεί να αυξήσει την LDL χοληστερόλη και την πιθανότητα εμφάνισης καρδιακών νοσημάτων, καθώς αποτελείται κατά 80% από κορεσμένα λιπαρά. Σύμφωνα με το USA Today, το βούτυρο αποτελείται από κορεσμένα λιπαρά κατά 63%, το βοδινό κρέας κατά 50% και το χοιρινό λαρδί κατά 39%. Σοκ.

Ενώ πολλοί διαιτολόγοι υποστηρίζουν πως θα πρέπει να το αφαιρέσουμε τελείως από τη διατροφή μας, άλλοι λένε πως η κατανάλωση μιας μικρής ποσότητας (1 κουτ. γλυκού) τη μέρα δεν πρόκειται να μάς βλάψει.

Tags
Back to top button