Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αντιναύαρχος ε.α. Βασίλειος Μαρτζούκος: Γαλλική παρουσία στα νησιά! Αεροναυτική βάση εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα

Στην επόμενη μέρα μετά την υπογραφή των συμφωνιών με Γαλλία και ΗΠΑ αναφέρθηκε ο αντιναύαρχος ε.α. Βασίλειος Μαρτζούκος, στην εκπομπή «Ο Εξαρχείων» στα ParapolitikaFM.

Πρέπει να χτίσουμε πάνω στις αμυντικές συμφωνίες. Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός αλλά προσεκτικός σχεδιασμός τονίζει ο Ναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος. Ο Ναύαρχος τονίζει ότι παρατηρείται τόσο υπέρμετρος ενθουσιασμός στην Ελληνική κοινωνία όσο και απαξίωση των συμφωνιών που και οι δύο προσεγγίσεις είναι λάθος.

Ο Ναύαρχος τονίζει ότι οι συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία είναι μόνο η αρχή και δεν θα πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση να βιαστεί αλλά να χτίσει πάνω σε αυτές τις συμφωνίες αναφέροντας παραδείγματα από την Γαλλογερμανική αντίστοιχη συμφωνία.

Επίσης ο Ναύαρχος μιλάει για τις δύο βασικές προτεραιότητες της Ελληνικής διπλωματίας, το Τουρκολιβυκό μνημόνιο και το Κυπριακό και τονίζει την ανάγκη να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί μια στρατηγική.

Ο Ναύαρχος τονίζει ότι η Ελλάδα βιάστηκε να εγκαταλείψει των χάρτη της Σεβίλλης, για την ΑΟΖ και παράλληλα πρέπει να γίνει σαφές στη διεθνή κοινότητα ότι η αποστρατιωτικοποίηση νησιών δεν θα γίνει ποτέ και αναφέρει χαρακτηριστικά γιατί. 

 

Tags
Back to top button