Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

ΥΠΕΞ: Μεθοδευμένη και ανήθικη η στοχοποίηση του Ν. Κοτζιά για ζητήματα φύλαξης συνόρων

Αιχμηρή απάντηση σε «γνωστά κυκλώματα που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των ελληνικών θέσεων σε σειρά επικείμενων διεθνών διαπραγματεύσεων», δόθηκε από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφερόμενος σε συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών στα οποία διατυπώνονται καταγγελίες περί εμπλοκής του υπουργείου Εξωτερικών σε δήθεν επαναπροώθηση προσφύγων και ζητήματα φύλαξης συνόρων, ζητήματα τα οποία εκφεύγουν παντελώς των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Εξωτερικών.
 
«Το υπουργείο και ο υπουργός Εξωτερικών προσωπικά" τόνισε ο κύριος Ευθυμίου, "έχουν γίνει στόχος μεθοδευμένης και ανήθικης επίθεσης από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι, το υπουργείο Εξωτερικών ουδεμία αρμοδιότητα και πρακτική εμπλοκή έχει σε ζητήματα προστασίας, ασφάλειας και φύλαξης συνόρων".
 
"Είναι ολοφάνερο για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ", συνέχισε κατηγορηματικά, "ότι η προσπάθεια αυτή επιχειρείται από γνωστά κυκλώματα που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των ελληνικών θέσεων σε σειρά επικείμενων διεθνών διαπραγματεύσεων".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button