Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Χαμός στο Λίβερπουλ - Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Λίβερπουλ, έπειτα ότι την ανακοίνωση ότι δέκα νέα άνθρωποι νόσησαν από τον κορωνοϊό μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στη βρετανική πόλη, σε συνδυασμό με το γεγονός πως στις εξέδρες του «Άνφιλντ» βρέθηκαν 3.000 φίλοι της Ατλέτικο, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την Ισπανία, χώρα που έχει «χτυπηθεί» σημαντικά μέχρι σήμερα από τον ιό, παρά τις συστάσεις της ισπανικής κυβέρνησης για την αποφυγή ταξιδιών στο εξωτερικό.

Τα αγγλικά Μέσα που μετέδωσαν την είδηση, ασκούν κριτική στις Αρχές που επέτρεψαν την επίσκεψη των Ισπανών φιλάθλων, κατηγορώντας τους ως υπεύθυνους για τα κρούσματα στο Μερσεϊσάιντ.

«Έχουμε τη Μαδρίτη, όπου όλοι οι αγώνες γίνονται με κλειστές πόρτες και οι δικές μας Αρχές επιτρέπουν την επίσκεψη 3.000 οπαδών της Ατλέτικο στην πόλη, οι οποίοι εκτός από τις εξέδρες του γηπέδου, επισκέφτηκαν και διάφορα μπαρ» σχολίασε σε τοπική εφημερίδα ο πρώην διευθυντής δημόσιας Υγείας του Λίβερπουλ, Τζον Άστον για να προσθέσει πως... «τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά».

Tags
Back to top button