Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τρόμος στο Νιούκαστλ: Άνδρας με μαχαίρι κρατάει ομήρους σε γραφείο εύρεσης εργασίας (φωτό) (upd)

Ένας «άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι» εισέβαλε σε κέντρο εύρεσης εργασία και πήρε αρκετούς ομήρους, σε κέντρο εύρεσης εργασίας στο Νιούκαστλ, στη βορειοανατολική Αγγλία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αξιωματικοί κλήθηκαν στις 8 το πρωί της Παρασκευής, μετά από κλήση, στην περιοχή Μπάικερ, του Νιούκαστλ. Είπαν ότι ο άνδρας μπήκε στο κτίριο και «αρκετοί» εργάτες κρατούνται όμηροι.

Ένοπλοι αστυνομικοί, μαζί με ειδικό διαπραγματευτή μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ έκλεισαν οι κοντινοί δρόμοι, αλλά και ο σταθμός του μετρό Byker, για προληπτικούς λόγους.

Το προσωπικό αργότερα απελευθερώθηκε, καθώς ο εμπειρογνώμονας μίλησε με τον άνθρωπο, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι γνωστός στο εν λόγω κέντρο εύρεσης εργασίας.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής ήταν επίσης στο σημείο, επίσης για προληπτικούς λόγους, εν μέσω αναφορών ότι θα μπορούσε να είχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Δεν υπήρξαν αναφορές για τυχόν τραυματισμούς και το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική σχετίζονται.

 

Tags
Back to top button