Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το συστατικό που θα κάνει πεντανόστιμο το πεπόνι σας

Το πεπόνι χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το «χρυσαφένιο φρούτο» του καλοκαιριού. Γευστικό, δροσερό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ό,τι πρέπει για τις ζεστές ημέρες που έχουμε ανάγκη να φάμε κάτι, χωρίς να μας βαρύνει.

Το πεπόνι, όπως και το καρπούζι, εάν δεν ξέρεις να τα διαλέξεις μπορεί να σου βγει άγευστο, χωρίς τη γνώριμή του γλυκάδα.

Πριν, όμως, το πετάξετε ή το φάτε με «βαριά» καρδιά, ο συντάκτης του Slate, Βαλέριο Φέιρις, έχει το απόλυτο τιπ για να κάνει το «κακό» πεπόνι... «καλύτερο».

Τι χρειάζεστε;

Αλάτι!

Ο αρθρογράφος έμαθε το κόλπο με το αλάτι και το πεπόνι από τον παππού του, ο οποίος είχε πεπόνια στο πίσω μέρος του σπιτιού του. Εάν ένα από τα πεπόνια του δεν ήταν τόσο γευστικό, είχε τον τρόπο να το κάνει να τρώγεται. Ετριβε λίγο αλάτι στη φέτα του πεπονιού με τον δείκτη του.

Ο Φέιρις μπορεί, αρχικά, να είχε αμφιβολίες, ωστόσο, το δοκίμασε και πείστηκε. Το αλάτι αντισταθμίζει την έλλειψη γλυκύτητας.

Μάλιστα, όταν μοιράστηκε το τιπ στο γραφείο, ανακάλυψε πως οι συνάδελφοί του είχαν να του προτείνουν λεμόνι ή λάιμ επάνω στο πεπόνι, ενώ άλλοι ορκίζονται σε ένα μεξικανικό καρύκευμα από πιπεριές τσίλι, λάιμ και αλάτι.

 

Tags
Back to top button