Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το «δάχτυλο» τους πολίτες «κουνάει» ο Α.Σκουτέλης: «Κακώς αποφάσισαν πως δεν πρέπει να τηρούν τα μέτρα»

Ο καθηγητής Αθανάσιος Σκουτέλης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, αναφέρθηκε στα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, αλλά και στον εμβολιασμό. 

«Ο κόσμος τρελάθηκε με όσα ακούει και κακώς αποφάσισε ότι δε χρειάζεται να ακολουθεί τα μέτρα. Αποφάσισε ότι τα μέτρα πλέον δεν δουλεύουνε. Αυτό που λέω το εννοώ»», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής και εξηγώντας έκανε λόγο για «ενδοπαρεΐστικη» κι όχι «ενδοοικογενειακή μετάδοση».

Χαρακτήρισε «αναπάντεχη» την επιτυχία στη διαδικασία εμβολιασμών, αλλά και την προσέλευση του κόσμου που πήγε να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, «ακούγοντας τους ειδικούς».

Διευκρίνισε ότι είναι άλλο τα περιστατικά θρομβώσεων, που είναι συχνά σε κάθε εμβολιασμό κι άλλο αυτά της θρομβοπενίας.

Τέλος, αναφερόμενος στην ισχύ των νέων μέτρων, είπε πως «προσπαθούμε και πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, όμως ο καθένας ας αναλογιστεί πού θα νοσηλευτεί αν αρρωστήσει».


 
Tags
Back to top button