Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το απίστευτο όφελος που έχουν τα κρεμμύδια στον οργανισμό μας

Ναι, η μυρωδιά δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για λίγη ώρα, τα…κόκκινα κρεμμύδια όμως αποδεικνύονται πολύ βοηθητικά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Ο χυμός τους κάνει την τρίχα δυνατότερη και προλαμβάνει μολύνσεις του κρανίου.

Ακολουθεί μια «σπιτική» συνταγή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά:

Κόβουμε δύο έως τέσσερα κόκκινα κρεμμύδια και τα βάζουμε στον αποχυμωτή.

Προσθέτουμε ένα κουτάλι της σούπας μέλι και ανακατεύουμε το μείγμα.

Το απλώνουμε στα μαλλιά και το αφήνουμε για 15-30 λεπτά (προσπαθώντας να μη μας ενοχλεί η μυρωδιά).

Στη συνέχεια λουζόμαστε κανονικά.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτήν τη θεραπεία δύο με τρεις φορές το μήνα.

Tags
Back to top button