Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Θαυματουργό ρόφημα με κουκούτσι αβοκάντο – Οδηγίες παρασκευής

Ένας ακόμη λόγος για να μην πετάτε το κουκούτσι του γευστικού φρούτου.

Το αβοκάντο αποτελεί μία από τις πιο θρεπτικές τροφές και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Πιθανότατα γνωρίζετε πολλούς τρόπους για να το καταναλώνετε και να δημιουργείτε πολύχρωμα και γευστικά πιάτα.

Για παράδειγμα, το τοστ με αβοκάντο και το γκουακαμόλε αποτελούν δύο από τις κορυφαίες επιλογές, που αναδεικνύουν τη γεύση και την κρεμώδη υφή του, που το καθιστούν εξαιρετικό συστατικό για μοναδικές συνταγές.

Ωστόσο, υπάρχει μία χρήση του αβοκάντο, που είναι λιγότερο γνωστή και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα μέρος του φρούτου που μάλλον πετάτε.

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα ανήκει στον Miguel Gonzalez, γνωστός ως Davocado Guy, ο οποίος προμηθεύει ώριμα αβοκάντο από το Μεξικό σε περισσότερα από 150 εστιατόρια στη Νέα Υόρκη.

Μία απροσδόκητη χρήση του αβοκάντο που ίσως δεν είχατε σκεφτεί, λοιπόν, είναι είναι να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό του κουκούτσι, για να δημιουργήσετε το δικό σας αφέψημα αβοκάντο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το κουκούτσι στο νερό και να το βράσετε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το νερό και κόψτε το προσεκτικά σε μερικά κομμάτια. Τοποθετήστε τα κομμάτια πάλι στο νερό και βράστε για περίπου 5-10 λεπτά ακόμη. Σουρώστε το και το τσάι σας είναι έτοιμο.

Μπορείτε να προσθέσετε όποιο άλλο υλικό θέλετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε αγαύη, μέλι ή ακόμη και αλκοόλ προκειμένου να δημιουργήσετε το δικό σας πρωτότυπο κοκτέιλ.

Όλα τα θρεπτικά συστατικά του αβοκάντο, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Κ και το κάλιο, βρίσκονται στο κουκούτσι. Τα ροφήματα που γίνονται με αυτό λοιπόν, είναι ένας ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φρούτο και παράλληλα να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

onmed.gr

Tags
Back to top button