Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στα Ιωάννινα για το συνέδριο «Γέφυρες Ανάπτυξης με την Ήπειρο» ο Αλ. Τσίπρας (φωτό)

Στο πλαίσιο των εργασιών του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Γέφυρες Ανάπτυξης με την Ήπειρο» ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στα Ιωάννινα.

«Η ανάπτυξη που επιδιώκουμε, έχει στον επίκεντρο την αύξηση της παραγωγής και της απασχόλησης, με ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και με τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος, ανατρέποντας τις παθογένειες που έχουν επιβαρύνει την Περιφέρεια της Ηπείρου» υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο Συσκευαστήριο Ιχθύων Θεσπρωτίας «Δάγων» επεσήμανε «ο κλάδος της υδατοκαλλιέργειας αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους, με την αξία των εξαγωγών να αγγίζει ετησίως τα 600 εκατ. ευρώ».

Tags
Back to top button