Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σάλος στην Ιταλία - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό ο γιος του Μ.Γκρίλο

Αντιμέτωπος με τις σοβαρές κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται ο γιος του ιδρυτή του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής Ιταλοσουηδέζας, ο 20χρονος Τσίρο Γκρίλο φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα μαζί με τρεις φίλους του, το καλοκαίρι του 2019, σε θέρετρο της Σαρδηνίας.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, είναι πιθανό να αποφασίσουν την παραπομπή του γιου του Ιταλού ηθοποιού και πολιτικού σε δίκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, το θύμα φέρεται να εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές επαφές με τον Τσίρο Γκρίλο και τους φίλους του, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και φίλη της δεκαεννιάχρονης Ιταλο-σουηδέζας.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων νέων υποστηρίζουν ότι οι δεν υπήρξε εξαναγκασμός, «αλλά οι εισαγγελείς δεν δείχνουν να τους πιστεύουν», γράφει η La Repubblica. Σήμερα, στην όλη υπόθεση αποφάσισε να αναφερθεί και ο ίδιος ο Μπέπε Γκρίλο, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, μέσω διαδικτύου, το οποίο προκάλεσε και πολλές επικριτικές αντιδράσεις.

«Ο γιος μου δεν είναι βιαστής. Γιατί δεν τους συλλάβατε αμέσως; Διότι καταλάβατε ότι δεν αληθεύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο διότι όποιος βιάζεται δεν καταθέτει μήνυση μετά από οκτώ ημέρες», είπε ο εμπνευστής των Πέντε Αστέρων.

Μέρος του Τύπου υποστηρίζει ότι οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι η σύζυγος του Γκρίλο, που κοιμόταν σε διπλανό διαμέρισμα της βίλας μέσα στην οποία φέρεται να έλαβε χώρα ο βιασμός, μπορεί (αν και η ίδια υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο) να αντελήφθη τι συνέβαινε, αλλά να επέλεξε να σιωπήσει.

Tags
Back to top button