Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πώς να αξιοποιήστε φρούτα και λαχανικά που θα κατέληγαν στα σκουπίδια

Γίνετε περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα ενισχύστε τα πιάτα σας, με υπολείμματα φρούτων και λαχανικών που παλιότερα κατέληγαν στα σκουπίδια. Δείτε πώς!

Προσθέστε στη λίστα των οικολογικών σας ενεργειών τη συνήθεια να μην πετάτε τα υπολείμματα φρούτων και λαχανικών στα σκουπίδια. Μπορεί εκ πρώτης όψεως οι ζαρωμένες τομάτες που έχουν «ξεμείνει» στο ψυγείο ή τα κιτρινωπά μήλα να μην σας…γεμίζουν το μάτι, υπάρχουν, όμως, διάφοροι τρόποι να τα αξιοποιήσετε, να τα μαγειρέψετε, να μειώσετε τα απορρίμματά σας, αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα!

Διαβάστε παρακάτω 3 έξυπνους τρόπους που θα σας παρακινήσουν να βάλετε τις τροφές αυτές στο πιάτο σας κι όχι στον σκουπιδοντενεκέ σας.

1. Φτιάξτε μια πανεύκολη κομπόστα, σιγοβράζοντας τα φρούτα που έχουν ωριμάσει, μαζί με σκούρα ζάχαρη και χυμό λεμονιού.

2. Φτιάξτε μια υπέροχη βάση για σάλτσες ή συνοδευτικό για το γεύμα σας ψήνοντας τις «ζαρωμένες» τομάτες στο φούρνο με ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι.

3. Χρησιμοποιήστε τα φρούτα και τα λαχανικά που προορίζατε για τα σκουπίδια ως λίπασμα κι επενδύστε σ' ένα κάδο κομποστοποίησης για οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων.

Tags
Back to top button