Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε για περισσότερο το ψωμί σας φρέσκο

Πολλές φορές τυχαίνει να μας περισσέψει αρκετή ποσότητα ψωμιού και να μην ξέρουμε τι να το κάνουμε ενώ δε θέλουμε να το πετάξουμε.


Στην πραγματικότητα υπάρχει τρόπος να φυλάξουμε το ψωμί μας και να το διατηρήσουμε φρέσκο για περισσότερες μέρες με έναν απλό τρόπο. Το βασικό είναι να καταλάβουμε ότι πρόκειται να μας μείνει κάποια ποσότητα και να μην περάσουν αρκετές μέρες πριν κάνουμε την παρακάτω διαδικασία.

Η λύση είναι απλή…

Κόψτε το ψωμί που δεν πρόκειται να καταναλώσετε σε φέτες, τοποθετήστε τις σε ένα ταψί και βάλτε τις στην κατάψυξη. Αφήστε τις εκεί για δύο με τρεις ώρες και μετά συσκεύαστε την καθεμία ξεχωριστά σε ένα διάφανο σακουλάκι. Έπειτα, τις καταψύχετε ξανά και κάθε φορά ξεπαγώνετε όσες φέτες πρόκειται να καταναλώσετε.

baby.gr


Tags
Back to top button