Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρόεδρος της Βραζιλίας Ζ.Μπολσονάρου: Καλύτερα πίτσα στο χέρι στο πεζοδρόμιο παρά εμβολιασμός και πολυτελή restaurant!

Ο εξαιρετικά λαοφιλής ηγέτης της Βραζιλίας Ζ.Μπολσονάρου, αρνείται να πειθαρχήσει στα αστεία μέτρα των restaurant πολυτελείας της Νέας Υόρκης που όπως και στην Ελλάδα δέχονται στους κλειστούς χώρους μόνο εμβολιασμένους (στις περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ τέτοιες απαγορεύσεις δεν ισχύουν, ενώ σε μεγάλες Πολιτείες, όπως το Τέξας, η Αριζόνα, η Φλόριδα κλπ. όποιος εστιάτορας επιβάλλει τέτοιες απαγορεύσεις τιμωρείται με πρόστιμο).

Βέβαια δεν έχει και ανάγκη να πειθαρχήσει γιατί είχε νοσήσει, το πέρασε ως ελαφρά γρίπη και εν συνεχεία επέστρεψε σε λίγες μέρες στα καθήκοντά του.

Αρα έχει τα αντισώματα εκείνα που του επιτρέπουν να κινείται όπου θέλει ελεύθερα. Όμως η συνοδεία της επίσης δεν θέλει να εμβολιαστεί.,

Έτσι η ηγετική ομάδα της μεγάλης Βραζιλίας (210 εκατ. πληθυσμό με ανεξάντλητες πλουτοπαραγωγικές πηγές) προτιμούν να τρώνε στο δρόμο πίτσα και να πίνουν αναψυκτικά, παρά να σκύψουν το κεφάλι και να δεχθούν τα πειραματικά εμβόλια των big farm στο σώμα τους.

Θα το έκανε αυτό η αντίστοιχη ελληνική ομάδα; Να στερηθεί τα πολυτελή restaurant π.χ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ν.Δένδιας και να αρκεστούν να τρώνε μία πίτσα στο δρόμο για να μείνουν πιστοί στις αντιλήψεις τους; Οποιες και να είναι αυτές.

Δυο υπουργοί που τον συνοδεύουν ανάρτησαν φωτογραφίες του Μπολσονάρου και των βοηθών του να τρώνε πίτσα σε ένα πεζοδρόμιο του Μανχάταν, το βράδυ της Κυριακής. «Πολυτελές δείπνο στη Νέα Υόρκη», έγραψε ο υπουργός Προεδρίας Λουίς Εντουάρντο Ράμος.

«Του Μπολσονάρου, του αρέσει να εμφανίζεται σεμνός πάντα», εξήγησε ο χρονικογράφος Ρεϊνάλντο Αζεβέντο στον ιστότοπο Uol.

Όπως το θέλει η παράδοση, ο πρόεδρος της Βραζιλίας θα είναι ο πρώτος ηγέτης που θα μιλήσει αύριο στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Tags
Back to top button