Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανεμοστρόβιλος χτυπά ζωντανά την ώρα του δελτίου καιρού στην Αλαμπάμα (βίντεο)

Ακριβείς στις προβλέψεις του αποδείχθηκε το μετεωρολογικό τμήμα ενός τηλεοπτικού σταθμού στην Αλαμπάμα, που χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο ενώ εξέπεμπε ζωντανά.

Ο Τζόρνταν Άμπροουζ, επικεφαλής μετεωρολόγος του WDHN, περιέγραφε την εξέλιξη των φαινομένων, ενώ έξω επικρατούσε το χάος.

«Φαίνεται ότι ακούσαμε γυαλιά να σπάνε. Αν είμαστε στον αέρα, αν μπορούμε να το μεταδώσουμε ζωντανά: Ένας ανεμοστρόβιλος μόλις πέρασε από τον σταθμό εδώ στο WDHN», είπε στους τηλεθεατές.



Πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη στιγμή που ένας υπάλληλος του WDHN εθεάθη στο φουαγιέ του σταθμού να τρέχει μακριά από μια γυάλινη πόρτα, καθώς αυτή άρχισε να σπάει από τους ανέμους που έφερε η καταιγίδα.

Η επόμενη ημέρα αποκάλυψε τις ζημιές, καθώς ξεριζωμένα δέντρα υπήρχαν έξω από το κτήριο, μία πινακίδα με το λογότυπο του σταθμού κατεστραμμένη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ο ανεμοστρόβιλος ήταν ένας από τους τουλάχιστον έξι που έπληξαν την πολιτεία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πιθανή αιτία ήταν ένα ψυχρό μέτωπο που πέρασε από την Αλαμπάμα την Παρασκευή. Έφερε σοβαρές καταιγίδες και ανέμους με εκτιμώμενη μέγιστη ταχύτητα 107 μίλια/ώρα. Περίπου 2.000 κάτοικοι της Αλαμπάμα έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως έδειξαν χάρτες διακοπών ρεύματος που ανέφερε ο WTVY.

Ο Άμπροουζ, εμφανίστηκε την επόμενη ζωντανά και περιέγραψε τον τρόμο που έζησε, ενώ χαρακτήρισε την εμπειρία του ως «ελαφρώς αγχωτική».

«Δεν θα πω ψέματα», είπε. «Παρόλο που πολλοί είπαν ότι ήμουν ήρεμος. Όλα έχουν να κάνουν με αυτό που αποκαλώ διαχωρισμό. Και με το να συνειδητοποιώ ότι αν είμαι νευρικός ή ακούγομαι νευρικός, όλοι οι άλλοι θα γίνουν νευρικοί.

 

«Έτσι, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: “Ακούω πολύ θόρυβο. Είναι όλοι οι άλλοι ασφαλείς γύρω από τον σταθμό;”

«Και άκουσα ανθρώπους να διασκορπίζονται προς το ασφαλές τους μέρος, και άκουσα το γυαλί να σπάει. Μόλις συνέβη αυτό, σκέφτηκα, εντάξει, αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση – αλλά πώς μπορώ να το επικοινωνήσω αποτελεσματικά; Πού μπορούν όλοι να με ακούσουν;» συνέχισε ο Άμπροουζ.

Θυμήθηκε πώς «απλώς πήρα μια βαθιά ανάσα» και έβαλα τον εαυτό του «σε μια κατάσταση που μπορώ να χειριστώ» κατέληξε.

Tags
Back to top button