Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Σε έξαρση η γρίπη στην Ελλάδα – Περιμένουμε νέα κρούσματα το επόμενο διάστημα

Στην παραδοχή ότι η  γρίπη βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα εξέφρας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόβιλος Ρόζενμπεργκ.


Όπως είπε «σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν κάνει κάποιο πλατό, αν, δηλαδή, έφτασε στο ανώτερο σημείο» προσθέτοντας ότι «ακόμα και όταν υποχωρεί (σ.σ. η γρίπη) θα έχουμε αρκετό αριθμό κρουσμάτων για τις επόμενες εβδομάδες».

Όσον αφορά την έλλειψη εμβολίων ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε ότι «50.000 δόσεις εμβολίων θα είναι στα ράφια σύντομα» αποδίδοντας την έλλειψη στο γεγονός ότι «τα αγόρασαν όλα οι πολίτες όταν έπρεπε να γίνουν τα εμβόλια».

Ο κ. Ρόζενμπεργκ τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη του έγκαιρου εμβολιασμού την περίοδο Οκτώβριος-Νοέμβριος σημειώνοντας ότι «πάνω από το 85% των θυμάτων δεν είχαν εμβολιαστεί ενώ υπήρξε και ένα 10% που κατέληξαν παρά το γεγονός ότι είχαν εμβολιαστεί».

Tags
Back to top button