Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πως να καθαρίσεις εύκολα τον λεκέ από το make up

Το make up σου κατέστρεψε την αγαπημένη σου μπλούζα; Μην σκας, έχουμε τον τρόπο να την καθαρίσεις.

Το πρωί σηκώνεσαι μετά από 10 ξυπνητήρια και 32 snoozes ενώ όταν φτάνει η ώρα να ετοιμαστείς για τη δουλειά περνάς μισή ώρα μπροστά στην ντουλάπα μέχρι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Όταν λοιπόν έρχεται η ώρα του μακιγιάζ έχεις ήδη αργήσει τρελά, με αποτέλεσμα να βιάζεσαι και να μην προσέχεις πώς θα πιάσεις το πινέλο και πώς θα απλώσεις το make up.

Αυτό που ακολουθεί φυσικά είναι η απόδειξη ότι το σύμπαν δεν συμπαθεί ιδιαίτερα όποιους έχουν αργήσει για τη δουλειά γιατί θα φροντίσει να στάξει make up/ concealer πάνω στην μόνη καθαρή μπλούζα που ψάρεψες από το βάθος της ντουλάπας.

Εισπνοή, εκπνοή.

Ο λεκές που μόλις θρονιάστηκε στο ρούχο σου μπορεί να φύγει πιο εύκολα αν ρίξεις πάνω του λίγο αφρό ξυρίσματος, ο οποίος θα απορροφήσει τη λιπαρότητα του make up και θα αποτρέψει τη δημιουργία κιτρινίλας. Άφησέ το για 10 λεπτά και στη συνέχεια μούσκεψέ το τοπικά, τρίψτο και στέγνωσέ το πιέζοντας ελαφρά με καθαρό πανί.

Tags
Back to top button