Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνηση στον Μαραθώνιο: Ο τελευταίος δρομέας τερμάτισε ξυπόλητος με αρχαιοελληνική ενδυμασία

Τη γραμμή τερματισμού πέρασε και ο τελευταίος μαραθωνοδρόμος, με το κοινό να τον υποδέχεται με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο Ιδομενέας Αβραμάκης ολοκλήρωσε την ιστορική διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων του Αυθεντικού Μαραθωνίου στις 18:15. Ο 75 ετών δρομέας έχει τρέξει σε περισσότερους από 54 Μαραθώνιους και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φόρεσε την αρχαιοελληνική ενδυμασία, κρατώντας ασπίδα και σπαθί, ενώ έτρεξε ξυπόλυτος.

Ο κ. Αβραμάκης γονάτισε στο έδαφος, μόλις πέρασε την τερματική γραμμή.

Τον δρομέα υποδέχτηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία του απένειμε το μετάλλιο του αγώνα – δημιουργία του Κυριάκου Ρόκου- εξάροντας την επιμονή του να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Ο Ιδομενέας Αβραμάκης έστειλε μήνυμα προς όλους να γυμνάζονται και ανέφερε πως το σύνθημά του είναι «Τρέξε για να μην σε τρέχουν».

Φέτος έτρεξαν συνολικά 25.000 δρομείς τον μαραθώνιο, ενώ συνολικά οι συμμετοχές με τα 5χλμ και τα 10χλμ, έφτασαν τις 85.000, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Tags
Back to top button