Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Τοπαλούδη: Έκλαιγα όσο αγόρευε - Τέτοιους εισαγγελείς θέλουμε

Για τη συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως στην υπόθεση Τοπαλούδη, πως ένιωσε ακούγοντάς την αλλά και για τα λουλούδια που της πρόσφερε, μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Την περισσότερη ώρα της αγόρευσής της, απρόθυμα βέβαια, έκλαιγα με λυγμούς γιατί εκτός από το νομικό περιεχόμενο είχε και το ανθρώπινο, είπε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

«Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία», είπε ο πατέρας της Ελένης και εξήγησε ότι η ιδέα να της προσφέρουν λουλούδια ήταν της συζύγου του.

Στο ερώτημα αν ένιωσαν δικαιωμένοι από την αγόρευση της Εισαγγελέως, ο κ. Τοπαλούδης απάντησε:

«Στιγμιαία δικαίωση και ίσως συμπαράσταση ψυχική», απάντησε και εξήγησε ότι μπορεί να βρίσκεται στην τελική ευθεία η δικαστική διαδικασία, αλλά εκείνοι έχουν να βαδίσουν «έναν βασανιστικό ψυχολογικό μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε».

Ο κ. Τοπαλούδης, πρόσθεσε ότι «δυστυχώς τα άτομα μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά δεν θα πληρώσουν για τον πόνο που προσέφεραν τόσο απλόχερα στην οικογένειά μου».

Όπως είπε περιμένει να τους επιβληθούν οι ανώτερες ποινές που υπάρχουν στον ποινικό κώδικα, ωστόσο δεν υπάρχει ποινή που πρέπει για τέτοια στυγερά, ειδεχθή εγκλήματα.

«Την Ελένη μας, την βασάνισαν την βίασαν και την δολοφόνησαν έτσι που την δολοφόνησαν», τόνισε και πρόσθεσε ότι για τέτοια εγκλήματα τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια.

«Δεν μπορεί να είμαστε εμείς καταδικασμένοι εξαιτίας τους σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο κι αυτοί μετά από μερικά χρονάκια να βγουν έξω».

 

Tags
Back to top button