Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Pancakes για διαβητικούς χωρίς ζάχαρη! – Δοκιμάστε το

Θέλετε γλυκό αλλά σκέφτεστε τη ζάχαρη; Όχι πια!

Υλικά

1½ φλ. αλεύρι χωρίς γλουτένη

3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

1½ κ.σ. κρυσταλλική στέβια ή άλλο γλυκαντικό

1 κ.γλ. αλάτι

1 ¼ φλ. κρέμα γάλακτος light ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

1 μεγάλο αυγό χτυπημένο

3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο κρύο

Εκτέλεση

Ξεκινήστε με το να κοσκινίσετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την στέβια και το αλάτι σε ένα μπολ. Στη μέση κάντε μία λακκούβα και μέσα της προσθέστε το αυγό, το κρύο βούτυρο και την κρέμα γάλακτος ή το γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά το χυλό σας με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για περίπου 15 λεπτά.

Στη συνέχεια ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίξτε μέσα ένα μικρό κομμάτι βούτυρο. Ανακινήστε το τηγάνι για να λιώσει και να απλωθεί παντού. Χρησιμοποιώντας μια κουτάλα βάλτε περίπου μισή κουταλιά μείγμα στο τηγάνι. Αφήστε τη να ψηθεί για λίγο από την μία μεριά και έπειτα με μια σπάτουλα γυρίστε την από την άλλη.

Μπορείτε να σερβίρετε τα pancakes με μέλι, βούτυρο ή και φρούτα.

Tags
Back to top button