Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο.Σολτς: «Δεν επαναπαυόμαστε λόγω των θετικών δημοσκοπήσεων»

Ο Όλαφ Σολτς, υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) πραγματοποιεί εκστρατεία στο προπύργιο των Χριστιανοδημοκρατών, το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος.

Ο Σολτς προειδοποίησε να μην υπάρξει επανάπαυση λόγω του γεγονότος ότι στις δημοσκοπήσεις προηγείται το SPD. «Το σύνθημά μας είναι: Δεν επαναπαυόμαστε λόγω των θετικών για μας δημοσκοπήσεων. Πατάμε γερά στο έδαφος. Όποιος με θέλει για καγκελάριο πρέπει επίσης να ψηφίσει το SPD», τόνισε.

Αργά το απόγευμα στο Έσλινγκεν, τόνισε ξανά στους δημοσιογράφους ότι υπό τη διεύθυνσή του η μονάδα καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες έχει διευρυνθεί και είναι τεχνικά καλύτερα εξοπλισμένη, απαντώντας έτσι στις επικρίσεις των πολιτικών του αντιπάλων ότι δεν έπραξε τα δέοντα.

Εξάλλου, και στις δύο προεκλογικές του ομιλίες στην Βάδη-Βυρτεμβέργη ο Σολτς επέκρινε Χριστιανοδημοκράτες και Χρισταινοκοιωνιστές (CDU/CSU) ότι θέλουν να μειώσουν τους φόρους των υψηλόμισθων και όσων κερδίζουν πολλά.

«Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί, δεν είναι αλληλέγγυο και είναι εντελώς αναχρονιστικό», είπε ο ίδιος, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, επικαλούμενο το dpa.

Ο Σολτς απάντησε επίσης σε ερωτήσεις δύο εντεκάχρονων παιδιών, το ένα εκ των οποίων, ο Ντάβιντ, τον ρώτησε αν στενοχωριέται όταν διαβάζει ή ακούει κάτι κακό για τον εαυτό του. «Άλλοτε ναι, άλλοτε όχι. Όταν με κριτικάρουν για παράδειγμα στις ειδήσεις, προσπαθώ πάντα να φανταστώ ότι το κάνει (καλοπροαίρετα) ένας φίλος ή συνάδελφος. Τότε μπορείς να το αντιμετωπίσεις καλύτερα», απάντησε.

Tags
Back to top button