Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΟΡΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ – ΑΟΡΑΤΟΣ ΙΟΣ

Φανταστείτε ότι είστε στις 11 / 9 / 2001 κάπου στην Νέα Υόρκη αγναντεύοντας τους δίδυμους πύργους ξαφνικά αντικρίζετε εκρήξεις στον ένα πύργο μη μπορώντας να πιστέψετε αυτό που βλέπετε.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε μόλις αντικρίσετε αυτό το άκρως εντυπωσιακό θέαμα είναι το να ανοίξετε την τηλεόραση να δείτε το τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα και ένα υποτιθέμενο δεύτερο αεροπλάνο χτυπάει τον δεύτερο πύργο.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να προσπάθει πάλι να συντονιστεί με την τηλεόραση και με αυτό που βλέπει στην πραγματικότητα .

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έχετε ήδη πιστέψει ότι οι δίδυμοι πύργοι έχουν χτυπηθεί από αεροπλάνα.

Εσείς όμως δεν τα έχετε δει με τα ίδια σας τα μάτια .Το έχετε δει στην τηλεόραση οπότε το θέμα είναι τετελεσμένο.

Υπάρχουν όμως μαρτυρίες ανθρώπων που δεν είδαν αεροπλάνα απλά εκρήξεις.

Σκοτεινά γεγονότα και πολλά ερωτήματα .

Γιατί το αεροπλάνο μπορούσε να πετάξει τόσο χαμηλά αφου όπως λένε ειδικοί κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Από την στιγμή που χτυπάει όπως είδαμε το σκηνοθετημένο(τελικά) βίντεο τους δίδυμους πύργους(οι φυσικοι λένε ότι ξεπερνάει τους νόμους της φύσης καθώς το αεροπλάνο θα έπρεπε να διαλυθεί με την σύγκρουση )για ποιο λόγο( αφού φαίνεται σαν να το απορροφάει )δεν βγαίνει και από την άλλη πλευρά.

Ερωτήματα αναπάντητα και μεγάλη συγκάλυψη γεγονότων για το τι πραγματικά συνέβη με τα υποτιθέμενα αεροπλάνα.

κάρτα από παιχνίδι Illuminati φτιαγμένη το 1994-1995

 (https://www.brighteon.com/5818825389001) (https://www.brighteon.com/5826163816001)

Εκείνη την περίοδο υποτίθεται ο εχθρός της Αμερικής ήταν οι τζιχανιστές της Αλ κάιντα.Με ένα παγκόσμιο σοκ και ένα τέτοιου βεληνεκούς παγκόσμιου γεγονότος θα μπορούσαν οι Σιωνιστές  να φέρουν οτιδήποτε θελήσουν παγκόσμια όπερ και εγένετο .

Εκτός από τα πετρελαΪκα συμφέροντα το χρυσό και πολλά άλλα που δεν μας απασχολούν αυτή τη στιγμή  το βασικότερο ήταν να υπάρχει στον κόσμο η συνεχής απειλή τρομοκρατικής επίθεσης και ο φόβος ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε παγκόσμια .



Για αυτό το λόγο μετά από αυτό το γεγονός που σόκαρε παγκόσμια την κοινή γνώμη τοποθετήσανε κάμερες παντού σε όλο τον κόσμο,οπουδήποτε προφανώς θα γινόταν κάποιο παγκόσμιο γεγονός .¨Ένα από αυτά τα γεγονότα είναι η ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 όπου έγινε με την ύπαρξη άπειρων καμερών που υποτίθεται μπορούσαν και έλεγχαν οτιδήποτε ύποπτο που θα μπορούσε να σημάνει υποψία τρομοκρατικής ενέργειας.

Ήταν η πρώτη ολυμπιάδα και το πρώτο παγκόσμιο γεγονός όπου μετά την πτώση των δίδυμων πύργων χρησιμοποιήθηκε το αερόπλοιο Zeppelin που μπορούσε και έλεγχε τα πάντα στην εναέρια κυκλοφορία αλλά μπορούσε και ζούμαρε σε ανθρώπους από πολλή μακρινή απόσταση.ο Αόρατος εχθρός υποτίθεται καραδοκούσε και πάντα καραδοκεί.

Η Πανδημία και ο υποχρεωτικός εγκλεισμός μας οφείλεται στα κρούσματα που όπως μας λένε είναι πολλά.

Τα κρούσματα συνεχίζουν και αυξάνονται παρόλο που ο εγκλεισμός μας είναι σχεδόν πάνω από ένα χρόνο.

Όλο αυτό το αφήγημά τους το στηρίζουν στα κρούσματα ενός αμφιλεγόμενου τεστ ,αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το στηρίζουν σε έναν ιό που δεν έχει απομονωθεί .

Η μόνη απομόνωση όπως μας λένε επίσημα είναι μόνο από 24 επιστήμονες .Aυτοί είναι οι πρώτοι που ισχυρίστηκαν ότι ανίχνευσαν και απομόνωσαν τον ιό. Η μελέτη αυτή υπό τον κινέζο καθηγητή Na Zhu και των 23 επίσης κινέζων πανεπιστημιακών της εν λόγω ερευνητικής ομάδας (στο εξής  “μελέτη Na Zhu κλπ.”), απετέλεσε το θεμέλιο πάνω στο οποίο στήθηκε το αφήγημα της  περιβόητης “πανδημίας”. Η πρώτη δημοσίευση της μελέτης,στο New England Journal of Medicine, εδώ

(https://www.nejm.org/doi/pdf/10.1056/NEJMoa2001017?articleTools=true)

(https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.22.914952v2)

Όπως αντιλαμβάνεστε ούτε σε αυτή την περίπτωση έχουμε τρανταχτές αποδείξεις ότι η πανδημία που ζούμε είναι υπαρκτή και ότι πεθαίνουν άνθρωποι από αυτή καθώς τίποτα για ακόμα μία φορά δεν είναι ξεκάθαρο .Όπως τις περισσότερες φορές εξάλλου.Τίποτα δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο όταν όλα είναι σχεδιασμένα αρκετό καιρό πριν ακόμα και αυτό το σχέδιο της πανδημίας που ζούμε αυτή την στιγμή αφού υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις όπου συγκεντρωνόντουσαν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πανδημίας λίγο  καιρό πριν αυτή εμφανιστεί επίσημα .

(https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/)

Τι σχέση έχουν όμως οι δίδυμοι πύργοι και η Πανδημία ?

Βασίζονται και τα δυο στο ίδιο σενάριο .Το σενάριο αυτό είναι η διαρκής απειλή από τρομοκρατική επίθεση αλλά και από έναν φονικό Ιό.Και τα δύο είναι αόρατα και ουσιαστικά ανύπαρκτα .Με αυτό τον τρόπο όμως καταφέρνουν και περνάνε τα δικά τους σατανικά σχέδια όπου μόνο ένα άρρωστο μυαλό θα μπορούσε να τα έχει σκεφτεί.Καταφέρνουν και κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια  του τον άνθρωπο λέγοντάς του μια ζωή ότι κινδυνεύει από κάτι.Καταφέρνουν και σου επιβάλλουν τις μάσκες ,τα εμβόλια την καταπάτηση των δικαιωμάτων υποτίθεται για το καλό μας .

Το πρώτο παγκόσμιο σοκ των δίδυμων πύργων άλλαξε τον κόσμο προς όφελος τους για περισσότερη παρακολούθηση των ανθρώπων και το πρώτο πείραμα ήταν πάλι η Ελλάδα με την ολυμπιάδα , τις κάμερες και το Zeppelin.

To δεύτερο παγκόσμιο σοκ είναι η έλευση της πανδημίας.Kαι σε αυτή την περίπτωση το καλυτερο πειραματοζωο είναι παλι η Ελλάδα με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης όπου πρώτα εδώ χρησιμοποιήθηκε (https://knowledge.wharton.upenn.edu/article/how-artificial-intelligence-can-slow-the-spread-of-covid-19/).

Με βάση αυτή την σχεδιασμένη απάτη πολλά χρόνια πριν ,προσπαθούν να εκπληρώσουν τα σχέδια τους για την αναμόρφωση του πλανήτη έτσι όπως αυτοί θέλουν και πάντα προς όφελός τους.

Οι σιωνιστές και η Νέα Τάξη Πραγμάτων πάντα χρησιμοποιούν  τρικ για να κοροιδέψουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν να μπερδευτούν ,να νιώθουν μόνιμη απειλή και υπό την επήρεια του φόβου να γίνουν υποχείρια αυτών που θέλουν την υποδούλωση των ανθρώπων και τον θάνατο τους.Τα σχέδια τους δεν έχουν λογική γιατί δεν υπάρχει η  λογική σε αυτούς που υποκινούν όλα αυτά.

Ένα σατανικό σχέδιο εκφοβισμού ,παραπληροφόρησης ,εξαπάτησης και τελικά υποδούλωσης των ανθρώπων.

κάρτα από παιχνίδι Illuminati φτιαγμένη το 1994-1995

Αόρατα αεροπλάνα…

Αόρατος ιός …

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ…

 ΜΗΠΩΣ δεν είναι και τόσο αόρατος τελικά ;

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (ναυπηγος μηχανολογος μηχανικος)

Tags
Back to top button