Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: Μίνι υπουργικό συμβούλιο - Τιμώμενος ομιλητής ο Γιάννης Πλακιωτάκης

«Άλλος αέρας πνέει πλέον και στη ναυτιλιακή κοινότητα με την αλλαγή της κυβέρνησης». Αυτό συζητιόταν σε πηγαδάκια που σχηματίστηκαν, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά όπου τιμώμενος καλεσμένος –ομιλητής ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το γεύμα ήταν sold out ενώ υπήρξαν και οκτώ χορηγοί της εκδήλωσης, αριθμός ρεκόρ για τέτοιες. Η Λέσχη με πρόεδρο για δεύτερη θητεία την Ειρήνη Σταύρου Νταϊφά και ένα δυναμικό και open mind Δ.Σ. διανύει τα τελευταία χρόνια μία έντονη περίοδο ουσιαστικής εξωστρέφειας και δραστηριότητας.

Στα κεντρικά τραπέζια είχε σχηματιστεί ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο. Διακρίναμε τον Σταύρο Καλαφάτη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, τον υφυπουργό Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη και τον Αχιλλέα Καραμανλή.

«Επειδή τα περισσότερα θέματα είναι φορολογικά και εργατικά, ευκαιρία είναι τώρα να ρωτήσετε τους παρισταμένους υπουργούς» είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Γιάννης Πλακιωτάκης απευθυνόμενος στη Ναυτιλιακή κοινότητα και προσέθεσε: «Με την ευκαιρία της παρουσίας πολλών εκπροσώπων της κυβέρνησης να πω ότι το υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να είναι ανάμεσα στα πρώτα υπουργεία της κάθε κυβέρνησης».

Το παρών έδωσαν και οι πρέσβεις της Βραζιλίας Σεζάριο Μελαντόνιο Νέτο και της Ουρουγουάης κος Λεοντέλ ο οποίοι ήταν καλεσμένοι του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και κάθισαν στο τραπέζι του.

Tags
Back to top button