Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μεταβατικός πρωθυπουργός Λιβύης: ''Θα τηρήσω το μνημόνιο με την Άγκυρα''

Μόνο το Πενταπόσταγμα ''έπιασε'' τον ''παλμό'' των εξελίξεων, καθώς ήδη σας έχει αναφέρει πως η νέα ηγεσία της Λιβύης, είναι άκρως φιλοτουρκική!   

Τι δήλωση σήμερα ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Λιβύης: 

''Η θαλάσσια συμφωνία με την Άγκυρα είναι σημαντική τόσο για τον Λιβυκό, όσο και για τον τουρκικό λαό!'' 

Με λίγα λόγια όχι μόνο δεν θα ακυρώσει το παράνομο σύμφωνο, αλλά θα το συνεχίσει.

Στη Λιβύη αλλάζουν τα πρόσωπα, αλλά όχι οι πολιτικές και εδώ είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα, καθώς ''πέφτει'' στη παγίδα της Τουρκίας.   

Στο πλευρό του αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» η φρεγάτα «Κανάρης»

Και κάπου εδώ τίθεται το εξής ζήτημα. Τι θα κάνει η Αίγυπτος; Το Κάϊρο έδωσε το ''πράσινο φως'' για την αλλαγή σελίδα στης Λιβύης.

Η Αίγυπτος έδειξε νωρίς πολύ μεγάλη ετοιμότητα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του Χαμίντ Ντμπεϊμπά. Αυτή η στάση εκφράστηκε από τον Πρόεδρο Σίσι με την πρόσκλησή του προς τον νέο πρωθυπουργό καθώς και στον πρόεδρο του προεδρικού συμβουλίου Μοχάμαντ Γιουνές Μένφι, πριν ανακοινώσει το σχηματισμό της κυβέρνησής του.

Η αιγυπτιακή ηγεσία έχει ήδη δείξει την υποστήριξή της προς τον Ντμπεϊμπά, αποστέλλοντας μια διπλωματική αντιπροσωπεία στην Τρίπολη πριν από λίγες ημέρες. Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας ήταν να κάνει τις αναγκαίες προετοιμασίες για το άνοιγμα της αιγυπτιακής πρεσβείας στην πρωτεύουσα της Λιβύης και του αιγυπτιακού προξενείου στη Βεγγάζη, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πολιτών μεταξύ των δύο χωρών.

 

Tags
Back to top button