Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ.Μπογδάνος: «Επ’ ευκαιρία MasterChef να πω (και ας σκάσουν κάποιοι) πως αγαπώ τις βίγκαν λεσβίες» (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολίασε το MasterChef 4, εκφράζοντας τη στήριξή του στη Ντέμη και έγραψε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του ότι «αγαπώ τις βίγκαν λεσβίες».

Το MasterChef 4 φαίνεται πως έχει οπαδούς και μεταξύ βουλευτών καθώς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε μια υποψήφια του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Επ’ ευκαιρία MasterChef να πω (και ας σκάσουν κάποιοι) πως αγαπώ τις βίγκαν λεσβίες», έγραψε ο Μπογδάνος στο Twitter.

«Αυτό που δεν αγαπώ είναι όσους σπάνε καταστήματα και ναούς στο όνομα δικαιωμάτων. Εύχομαι λοιπόν η Ντέμη να σκίσει και ψήνομαι να πάω στο εστιατόριο που έχει με τη σύζυγό της για κρεμμυδόσουπα!», πρόσθεσε.

​Με τον τρόπο αυτό, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε σε όσα είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη για «βίγκαν λεσβίες, μπαχαλοσατανίστριες και αναρχικές μάγισσες».

Η Nτέμι είχε εμφανιστεί στις οντισιόν του MasterChef 4 μαζί με τη σύντροφό της και μαγείρεψε κρεμμυδόσουπα σε vegan εκδοχή.

Μέσα από τον διαγωνισμό, ήθελε να στείλει τη φιλοσοφία του βιγκανισμού και τη φιλοσοφία του «διαφορετικού».

Tags
Back to top button