Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Νέα Τάξη Πραγμάτων

Και μη χειρότερα! Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο Ιησούς ήταν Έλληνας μαθητής του Πυθαγόρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντε πάλι τα ίδια… Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ένας Έλληνας θρησκευτικός ιεροκήρυκας ήταν ο πραγματικός «γιος του Θεού». Ο Απολλώνιος ήταν ένας γνωστός θαυματουργός, αλλά εξαλείφθηκε από την ιστορία και γεννήθηκε την ίδια εποχή με τον Ιησού στην Κεντρική Ανατολία, η οποία είναι τώρα μέρος της Τουρκίας
Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Bible Conspiracies υποστηρίζει πως το εν λόγω πρόσωπο ανέσταινε νεκρούς και μίλησε για πράγματα πέρα ​​από την ανθρώπινη έκταση. Και, σε αντίθεση με τον Ιησού, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρχε πράγματι…


Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ της Amazon ο Ιησούς ήταν στην πραγματικότητα Έλληνας φιλόσοφος, ο Απολλώνιος του Τύανα.

Υπάρχουν εντυπωσιακές φυσικές ομοιότητες μεταξύ των δύο και υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις ότι ο Απολλώνιος υπήρχε, ισχυρίζεται.

Ο Απολλώνιος γεννήθηκε το 3ο ή 4ο έτος π.Χ. στην Κεντρική Ανατολία.
Η σειρά εξηγεί πώς ο Απόλλωνας απέκτησε εξέχουσα θέση πραγματοποιώντας θαύματα και συσσωρεύοντας οπαδούς – με παρόμοιο τρόπο με τον Ιησού.

‘Έγινε μαθητής του Πυθαγόρα εγκαταλείποντας τη σάρκα, το κρασί και τις γυναίκες. Δεν φορούσε παπούτσια και άφησε τα μαλλιά και τα γένια του να μεγαλώνουν πολύ », αναφέρει το ντοκιμαντέρ.


Συνεχίζει: «Σύντομα έγινε μεταρρυθμιστής και καθόρισε την κατοικία του στο ναό του Ασκληπιού».

Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ο Απολλώνιος μπορεί να ήταν γιος του Θεού:


 

 

Tags
Back to top button