Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πανεπιστήμιο παραδέχεται τη συγκομιδή νεφρών από αγέννητα μωρά ενώ η καρδιά τους χτυπά ακόμα!! (οι τρομακτικοί εγκληματίες της Νέας Τάξης δεν έχουν ιερό και όσιο...)

Σύμφωνα με το Κέντρο Ιατρικής Προόδου, το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ παρείχε κατά λάθος περισσότερα στοιχεία αυτήν την εβδομάδα για το ότι τα μωρά από άμβλωση γεννιούνται ζωντανά και αφήνονται να πεθάνουν, ώστε τα όργανά τους να χρησιμοποιηθούν για επιστημονική έρευνα.    Όπως έχει αναφέρει εκτενώς το LifeNews.com, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Judicial Watch και το Κέντρο Ιατρικής Προόδου εξέθεσαν στοιχεία μωρών που πιθανόν να έχουν γεννηθεί ζωντανά σε αμβλώσεις και άλλες ενοχλητικές πρακτικές, σε έγγραφα που έλαβαν από το Υπουργείο Η.Π.Α. Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.  

Τα έγγραφα δείχνουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έδωσε στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ τουλάχιστον 2,7 εκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακά φορολογικά δολάρια τα τελευταία πέντε χρόνια για να γίνει «κόμβος ιστού» για μέρη του σώματος μωρών από άμβλωση για επιστημονική έρευνα.     Την Τετάρτη, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ υπερασπίστηκε τις πρακτικές του σε συνέντευξή του στο Fox News . Ωστόσο, το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο ανέφερε ότι οι δηλώσεις του πανεπιστημίου επιβεβαιώνουν ότι οι καρδιές των εκτρωθέντων μωρών εξακολουθούν να χτυπούν ενώ τα νεφρά τους συλλέγονται για επιστημονική έρευνα.   «Ο Πιτ παραδέχεται τώρα στα ΜΜΕ ότι τα μωρά που προέρχονται από άμβλωση είναι ακόμα ζωντανά τη στιγμή που κόβονται τα νεφρά τους για την επιχορήγηση [των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας]», δήλωσε ο Ντέιβιντ Νταλέιντεν , ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου για την Ιατρική Πρόοδο.     Ο Νταλέιντεν συνέχισε: «Την αίτηση επιχορήγησης του Πιτ για το GUDMAP διαφημίστηκε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ότι οι αμβλώσεις με πρόκληση τοκετού, όπου το μωρό αποβάλλεται από τη μητέρα ολόκληρο, θα «χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση του ιστού». Το απλό νόημα της αίτησης επιχορήγησης GUDMAP και η δήλωση του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ είναι ότι ο Πιτ και οι πάροχοι αμβλώσεων Planned Parenthood που είναι υπεύθυνοι για τις «ερευνητικές» αμβλώσεις του επιτρέπουν σε μωρά, σε κάποια ηλικία βιωσιμότητας, να γεννηθούν ζωντανά, και στη συνέχεια να τα σκοτώσει κόβοντας τα νεφρά τους».     Η βάση για αυτό προήλθε από μια δήλωση του εκπροσώπου του πανεπιστημίου Ντέιβιντ Σέλντιν στο Fox News σχετικά με τον «χρόνο ισχαιμίας», ο οποίος είπε ότι «αναφέρεται στον χρόνο μετά τη διαδικασία συλλογής ιστών».    

Το Κέντρο Ιατρικής Προόδου εξήγησε:     Η ισχαιμία ξεκινά όταν το όργανο (τα νεφρά κυρίως στο έργο GUDMAP του Pitt) αποκοπεί από την κυκλοφορία του αίματος. Το NIH ορίζει την ισχαιμία ως «έλλειψη παροχής αίματος σε ένα μέρος του σώματος». Το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι τα εμβρυϊκά όργανα δεν υφίστανται ισχαιμία – δε χάνουν την παροχή αίματος – μέχρι «μετά τη διαδικασία συλλογής ιστού». Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα εξακολουθούν να λαμβάνουν αίμα από τον καρδιακό παλμό του εμβρύου κατά τη διάρκεια της «συλλογής ιστών».     Σε έγγραφα αίτησης επιχορήγησης που παρέχονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ αναφέρει την «πρόκληση εργασίας» ως «διαδικασία που θα χρησιμοποιηθεί για τη λήψη του ιστού», σύμφωνα με το Κέντρο Ιατρικής Προόδου.     Οι εκτρώσεις με επαγωγική εργασία είναι βασικά αυτό που ακούγονται: ο διενεργών την άμβλωση συνήθως εγχέει διγοξίνη ή άλλο δηλητήριο στην καρδιά του αγέννητου μωρού για να το σκοτώσει και στη συνέχεια προκαλεί τοκετό έτσι ώστε η μητέρα να γεννήσει το σώμα του νεκρού μωρού της.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται σε μεταγενέστερες αποβολές δεύτερου και τρίτου τριμήνου.     Εάν η διγοξίνη δεν χρησιμοποιηθεί – και το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο διαπίστωσε ότι οι επιστήμονες θέλουν «εμβρυϊκό ιστό» χωρίς διγοξίνη επειδή το δηλητήριο παρεμβαίνει στην έρευνά τους, υπάρχει πιθανότητα το μωρό να γεννηθεί ζωντανό. Η έρευνα δείχνει ότι έως και το 50 τοις εκατό των αμβλώσεων που προκαλούνται από τον τοκετό χωρίς διγοξίνη μπορεί να οδηγήσει σε ένα βρέφος που γεννιέται ζωντανό.     Το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο και το Judicial Watch σημείωσε επίσης ότι το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ καυχιόταν για την «γρήγορη πρόσβαση σε ιστό υψηλής ποιότητας», συμπεριλαμβανομένης της φρεσκάδας των τμημάτων του σώματος των μωρών που έχουν αποβληθεί.     Στα έγγραφα:     Ο Pitt δηλώνει ότι καταγράφει τον «ζεστό ισχαιμικό χρόνο στα δείγματά μας και λαμβάνει μέτρα για να τον διατηρήσει στο ελάχιστο ώστε να εξασφαλίσει βιολογικά δείγματα υψηλότερης ποιότητας». [Ο «θερμός ισχαιμικός χρόνος» αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που ένα όργανο παραμένει στη θερμοκρασία του σώματος μετά τη διακοπή της παροχής αίματος. Ο ζεστός ισχαιμικός χρόνος διαφέρει από τον ψυχρό ισχαιμικό χρόνο, ο οποίος αναφέρεται στον χρόνο ψύξης του οργάνου.

Η δήλωση του Πιτ υποδηλώνει ότι ο χρόνος μεταξύ της έκτρωσης και της συλλογής είναι ελάχιστος.]     Το πανεπιστήμιο, είπε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ότι έχει «τη συλλογή εμβρυϊκού ιστού για πάνω από 10 χρόνια… συμπεριλαμβανομένων: συκώτι, καρδιά, γεννητικούς αδένες, πόδια, εγκέφαλο, ουροποιητικούς ιστούς συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, ουρητήρων και κύστεων», σύμφωνα με τα έγγραφα.     Ο Νταλέιντεν ζήτησε λογοδοσία από το πανεπιστήμιο και τις ομοσπονδιακές αρχές που επιφορτίστηκαν με την τήρηση του νόμου.     «Αν ο Μπιλ Μπαρ το γνώριζε ως Γενικός Εισαγγελέας και δεν έκανε τίποτα, θα έπρεπε να κατηγορηθεί και να συρθεί ενώπιον του Κογκρέσου για να δώσει εξηγήσεις», είπε. «Ο Μέρικ Γκάρλαντ υποσχέθηκε ακόμη και στη Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας ότι θα λάβει αποφάσεις για διώξεις εμπορίας εμβρύων με βάση τα γεγονότα και το νόμο. Το μοτίβο των γεγονότων εδώ στο Πίτσμπουργκ και αλλού απαιτεί αυτή η δραστηριότητα που μοιάζει με αυτήν του Κέρμιτ Γκόσνελ να προσαχθεί στη δικαιοσύνη βάσει του νόμου ».     Προέτρεψε τη Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ να καλέσει τους Barr, Garland, τον Διευθυντή του FBI Christopher Wray, τον Διευθυντή του NIH Francis Collins, τον Dr. Anthony Fauci και εκπροσώπους του Πανεπιστημίου του Pittsburgh και του Planned Parenthood «να αντιμετωπίσουν τον ίδιο επιτακτικό έλεγχο για τη δυνατότητα έκτρωσης μέσω μερικής γέννησης και παιδοκτονία, στην κυβερνητική χρηματοδότηση της εμπορίας ανθρώπων βρεφών που έχουν υποστεί άμβλωση».

    Το πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί τα δολάρια των Αμερικανών φορολογουμένων για να πληρώσει για τον «κόμβο των ιστών» του για τα εξ αμβλώσεως μέρη του σώματος ενός μωρού για χρόνια. Σύμφωνα με τα έγγραφα, το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ ζήτησε 3,2 εκατομμύρια δολάρια για μια πενταετή περίοδο το 2015 και έχει λάβει τουλάχιστον 2,7 εκ. μέχρι στιγμής.     Ένα από τα πειράματα που μπορεί να χρηματοδοτήθηκε με αυτά τα χρήματα αφορούσε το κόψιμο του τριχωτού της κεφαλής (scalping) μωρών πέντε μηνών που προέρχονταν από έκτρωση και στη συνέχεια την εμφύτευση του τριχωτού τους σε τρωκτικά.     Οι πληροφορίες προέρχονται από μελέτη που δημοσίευσαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ τον Σεπτέμβριο του 2020 στο περιοδικό «Scientific Reports». Περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν νυστέρια σε μωρά που προέρχονταν από άμβλωση για να δημιουργήσουν «εξανθρωπισμένα» ποντίκια και αρουραίους προκειμένου να μελετήσουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.     Μαζί με τη μελέτη, οι ερευνητές δημοσίευσαν φωτογραφίες από το πείραμά τους – φρικτές εικόνες που δείχνουν τούφες μαλλιών μωρών που αναπτύσσονται στα τρωκτικά.     Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)    

πηγή: Life News

https://koukfamily.blogspot.com/2021/08/blog-post_465.htmlTags
Back to top button