Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΦΡΙΚΗ – Η αυστραλιανή κυβέρνηση επιδίδεται σε αναγκαστικούς εμβολιασμούς κατά των πολιτών!!! Τους μπολιάζουν-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ με τη βία !!!


Σας προειδοποιούμε εδώ και εβδομάδες για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Αυστραλία σχετικά με την ύπουλη ατζέντα της εκεί κυβερνήσεως για τη πλήρη συνέχιση της ψευτο-πανδημίας εκεί που περιλαμβάνει ακόμη και…ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!! Δηλαδή, μιλάμε για…ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

Παραδοχή-σοκ του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας: «Δικό σου λάθος αν έκανες το εμβόλιο και πέθανες»…!!!

Αποκάλυψη-βόμβα: Εξουσιοδότησε ένα εμβόλιο COVID-19-…ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ από το…2016 η Αυστραλιανή κυβέρνηση με ό, τι σημαίνει αυτό!!! Πετάει από τη χαρά του ο Μητσοτάκης!!!

Διαβάστε τώρα το εξής συγκλονιστικό άρθρο…!!!…


Από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας εμφανίστηκε βίντεο που δείχνει ένστολους αστυνομικούς να πλήττουν πολίτες με όπλα ηλεκτροσόκ, να τους στριμώχνουν στο έδαφος και στην συνέχεια να τους…εμβολιάζουν με το ζόρι δημόσια!!!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν δημόσιο υπάλληλο να συμμετέχει σε μια τέτοια φρικτή παραβίαση του σώματος ενός άλλου ατόμου.

Οι πολίτες πληρώνουν τους μισθούς τους. Οι πολίτες πλήρωναν για να τους εκπαιδεύσουν και να τους εξοπλίσουν και τώρα στρέφονται εναντίον αυτών των πολιτών και τους κάνουν τέτοια πράγματα;

Τι είδους προδοτικά αποβράσματα είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!….

greeknewsondemand.com


Tags
Back to top button