Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΗΠΑ: Αναγνωρίστηκε ως εκκλησία ο ναός του Σατανά

Ο Ναός του Σατανά αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως εκκλησία από το IRS. δηλαδή την αμερικανική υπηρεσία εσωτερικών εσόδων.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ναός του Σατανά έχει αποκτήσει πλέον καθεστώς απαλλαγής από φόρους.


Αλλά αυτό δεν είναι το σοβαρότερο!

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι στον Σατανικό Ναό η νέα αναγνώριση θα τους δώσει πρόσβαση σε επιχορηγήσεις και νόμιμα δικαιώματα που δεν είχαν ποτέ πριν. Επιπλέον, η νέα απόφαση σημαίνει ότι ο Ναός θα έχει πρόσβαση σε περισσότερους δημόσιους χώρους!!

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, μια σατανική οργάνωση έχει αναγνωριστεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ως εκκλησία. Ο ναός του Σατανά έλαβε πρόσφατα ειδοποίηση από το IRS, επιβεβαιώνοντας το καθεστώς μας. Αυτή η αναγνώριση θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι ο Ναός του Σατανά έχει την ίδια πρόσβαση σε δημόσιους χώρους όπως και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις, να επιβεβαιώσει τη θέση μας στο δικαστήριο όταν αγωνιζόμαστε για θρησκευτικές διακρίσεις και να μας επιτρέψει να υποβάλουμε αίτηση για κρατικές επιχορηγήσεις βασιζόμενες στην πίστη».


Tags
Back to top button