![ΗΠΑ: 2χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του](https://pro-news.gr/images/posts/November 2021/hpa-2khronos-pirovolise-kai-skotose-ton-patera-toy.webp?aac13126367d829ed29f932b45c44f21)
Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση της δολοφονίας ενός νεαρού άνδρα από τον ίδιο του το γιο, μόλις δυο ετών, ο οποίος τον πυροβόλησε κατά λάθος!
Το περιστατικό συνέβη στο Μιζούρι, με το παιδί να βρίσκει το όπλο του πατέρα του, το οποίο κατείχε παράνομα, πυροβολώντας τον. Ο άνδρας, το όνομα του οποίου η αστυνομία δεν έδωσε στην δημοσιότητα, άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.
Στο σπίτι βρισκόταν και μια γυναίκα, η οποία έχει συλληφθεί ωστόσο δεν της έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες.
Οι Αρχές, ωστόσο, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πυροβολισμός να μην σχετίζεται με το παιδί και απλά να είναι το... εξιλαστήριο θύμα, ωστόσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.