Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Μπισκότα βουτύρου με τρία υλικά

Είναι ευκολότερο από ότι νομίζεται και γευστικότερο από όσο έχετε φανταστεί.

Υλικά

1 φλ. του τσαγιού φρέσκο βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου

2/3 φλ. του τσαγιού ζάχαρη άχνη

1 1/2 – 2 φλ.του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Ρίξτε το βούτυρο, την άχνη και το αλεύρι σε ένα μπολ και για μερικά λεπτά ζυμώστε τα με τα χέρια σας, μέχρι να ομογενοποιηθούν και η ζύμη να μην κολλά ούτε στα δάχτυλα σας αλλά ούτε και στα τοιχώματα.

Στρώστε αντικολλητικό χαρτί στην λαμαρίνα του φούρνου. Κόψτε μικρά κομματάκια από τη ζύμη και πιέστε τα στην λαμαρίνα με τις παλάμες σας, μέχρι να πάρουν το σχήμα από ένα μικρό δίσκο. Θυμηθείτε να αφήσετε απόσταση ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους στο ψήσιμο.

Ψήστε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 10 με 11 λεπτά.

Για να μην σας διαλυθούν, αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν καθώς συνεχίζουν να «σφίγγουν» και εκτός φούρνου.

Tags
Back to top button