Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γιατί από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια άρχισε η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας Covid-19; - Όλη η αλήθεια

Μια παρανοϊκή κατάσταση που απειλεί να εκτροχιάσει την ίδια την δημοκρατία, διαμορφώνεται στο μέτωπο αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19, όπου σήμερα η κυβέρνηση... πανηγυρίζει γιατί σήμερα είχαμ «μόνο» 4003 κρούσματα, όταν μπήκαμε σε lockdown στις αρχές Νοεμβρίου τα μισά από αυτά!

Σήμερα έγιναν 76.000 τεστ ενώ μία εβδομάδα πριν, στις 6 Απριλίου είχαν διενεργηθεί 75.182 τεστ και είχαν καταγραφεί 4.309 θετικά και αυτό το χαρακτηρίζουν... βελτίωση! 

Με 93 νεκρούς και πάνω από 802 διασωληνωμένους, αριθμοί οι οποίοι καταδεικνύουν το εύρος του εγκλήματος κυβέρνησης και «ειδικών» σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, υπάρχουν στα σοβαρά κάποιοι που υποστηρίζουν ότι «ο δείκτης θετικότητας ήταν στο 5,73% την προηγούμενη Τρίτη και τώρα έχει μειωθεί σήμερα στο 5,30%, άρα πάμε καλά«!

Μια χώρα έρμαιο της εγκληματικής απόφασης (μια ΕΕ έρμαιο της εγκληματικής απόφασης «κινεζικής εφεύρεσης», για να είμαστε δικαιότεροι) των lockdown, μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή, όπου είχαν κλείσει τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους και ο ένας μεταδίδει στον άλλο τον ιό, έχει το θράσος να μιλά για «βελτίωση», όταν περιοχές όπως η Κοζάνη έχουν να δουν το «φως του ήλιου» από το περασμένο καλοκαίρι σχεδόν!

Και αντί να ζητήσουν «συγγνώμη», απλά περιμένουν το καλοκαίρι για να πανηγυρίσουν για... τα εμβόλια τα οποία θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι έχουν εκτινάξει τα κρούσματα! Άδικα; Από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια άρχισε η ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων και της πανδημίας!

Γιατί; Γιατί το όλο εγχείρημα βασίστηκε επάνω σε ένα ψέμα: Ότι όποιος κάνει το εμβόλιο γλιτώνει από τον Covid-19

Κανείς δεν είχε το θάρρος από την κυβέρνηση να πει ότι απλά αυτός που κάνει το εμβόλιο, το οποίο αν πρόκειται για αυτά της Pfizer/BioNTech και Moderna έχουν διάρκεια ανοσίας μόλις 6-8 μήνες, όπως οι ίδιες οι εταιρείας παραδέχθηκαν, αλλά το κυριότερο, δεν παύουν να μολύνονται και να μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι!

Απλά γίνονται ασυμπτωματικοί! Και μολύνονται και μεταδίδουν!

Απλά δεν εμφανίζουν τα συμπτώματα. Αυτό δεν το είπαν με αποτέλεσμα, παρά την έστω αργή πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος, οι εμβολιασμένοι να θεωρούν ότι είναι ασφαλείας για τους οικείους τους μέσα στα κλειστά σπίτια τους, αλλά ουδόλως αυτό συμβαίνει.

Τι θα γίνει τώρα; 

Θα περιμένουν να ζεστάνει ο καιρός, να αποδυναμωθεί ο ιός και τίποτα άλλο...

Και να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που από τον Μάιο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά...

Tags
Back to top button