Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βοτανικός: Συνελήφθησαν δύο άτομα που πέταγαν μπάζα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας ανήλικος και ένας ακόμη άνδρας 37 χρόνων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Βοτανικού, να κινούνται με φορτηγό όχημα και να ρίχνουν σε οικόπεδο μεγάλες ποσότητες ξύλων από παλαιά οικιακά έπιπλα, σακούλες με μπάζα και λοιπά απόβλητα οικοδομικών εργασιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να σταματήσουν, και εκείνοι επιχείρησαν να διαφύγουν με όχημα αναπτύσσοντας ταχύτητα. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν.

Κατά την καταδίωξη, ο 37χρονος οδηγός παραβίασε επανειλημμένα πινακίδες STOP πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και κινούμενος αντίθετα σε μονόδρομο, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Ο 17χρονος καθ΄ όλη τη διάρκεια της καταδίωξης, παρέμεινε στην καρότσα του οχήματος εκτεθειμένος σε άμεσο κίνδυνο. Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, οι αστυνομικοί, εκμεταλλευόμενοι και την αυξημένη κίνηση, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και οδήγησαν τους δύο δράστες στο τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Κολωνού, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, απείθεια, έκθεση και επικίνδυνη οδήγηση. Επιπλέον, σε βάρος του 37χρονου οδηγού βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.340 ευρώ.

 

Tags
Back to top button