Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Φτιάχνει μία πάστα από κουρκουμά. Ο λόγος; Πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε! (βίντεο)

Μαθαίνουμε συνεχώς για τα οφέλη του κουρκουμά. Είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται συχνά στην ινδική κουζίνα. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει ακόμα ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα για το οποίο ο κόσμος μιλάει όλο και περισσότερο σήμερα. Έχει να κάνει με την ουλίτιδα!


Υπήρχε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό της Ινδικής Κοινωνίας Περιοδοντολογίας, η οποία έδειχνε ότι ο κουρκουμάς μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από τα παραδοσιακά σκευάσματα για την θεραπεία της ουλίτιδας.

Αυτά είναι ευχάριστα νέα, αφού τα στοματικά διαλύματα συχνά περιέχουν συστατικά που πολλοί νιώθουν ότι είναι σκληρά και μπορεί να έχουν και άλλες παρενέργειες με τη συχνή χρήση. Μια αποτελεσματική και φυσική μέθοδος είναι προτιμότερη.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

1 κ.σ έλαιο καρύδας 0,5-1κ.γ σκόνη κουρκουμά Λίγο έλαιο μέντας


Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Βρέξτε την οδοντόβουρτσά σας και βουτήξτε τη στο μίγμα. Βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά και αφήστε το για 3-5 λεπτά. Φτύστε το μείγμα και ξεπλύντε.

Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το μείγμα καθημερινά για εφτά μέρες μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:

Tags
Back to top button