Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Φούμαρα μας πούλησε ο Ντράγκι στο μεταναστευτικό-Ιταλική αβάντα στην τουρκική προβοκάτσια

Οι περιπετειες παράτυπων μεταναστών στο Αιγαίο πέλαγος καλύφθηκαν ευρέως από την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.Μια από τις κορυφαίες ιταλικές εφημερίδες, εκανε λόγο για μετανάστες που απωθήθηκαν από την Ελλάδα σε μια είδηση ​​με τίτλο «Μονομαχία μετανάστευσης στο Αιγαίο Πέλαγος: Οι Έλληνες μας χτυπούσαν, σωθήκαμε χάρη στην Τουρκία» σε ένα ρεπορτάζ αμφιβόλου εγκυρότητας που περιελάμβανε τις δηλώσεις ενός μετανάστη ονόματι Σαμίρ.Λέγοντας στην ιταλική εφημερίδα ότι πλήρωσε τους διακινητές ανθρώπων 400 $ για αυτήν την απόδραση , ο Σαμίρ είπε: “Οι Έλληνες μας χτύπησαν, πήραν τα κινητά μας τηλέφωνα και το νερό μας. Στη συνέχεια χώρισαν τον κινητήρα από το σκάφος, πέταξαν τον κινητήρα και μας έσπρωξαν στην ακτή και μας άφησε να παρασυρόμαστε”.

Στις ειδήσεις, αναφέρεται ότι υπήρχαν Σύροι, Σομαλοί, από την Ερυθραία και το Τζιμπουτι.Γράφτηκε ότι το σχέδιο αυτών των μεταναστών, που είχαν την πρόθεση να διαφύγουν στη Βόρεια Ευρώπη, κατέρρευσε ενάντια στον «ελληνικό τοίχο», αλλά οι μετανάστες είχαν την πρόθεση να προσπαθήσουν για άλλη μια φορά.

Υπουργείο Μετανάστευσης: Λειτουργεί από σήμερα το νέο Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων

Στο άρθρο αναφέρθηκε ότι οι σκηνές που "γίνονταν πραγματική ναυμαχία" λαμβάνουν χώρα τη νύχτα μακριά από τα τουριστικά σημεία της Τουρκίας, "Το δραματικό σενάριο είναι πάντα το ίδιο: Οι μετανάστες προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα, αλλά το Λιμενικό της Αθήνας ,τους απορρίπτει, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφει όλο και πιο συχνά."«Υπάρχει έντονη ενόχληση από την τουρκική πλευρά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κατάσταση των μεταναστών στην ακτή», αναφέρεται ακόμη...

Γράφαμε και τις προάλλες

Και κατα τα άλλα ο Ντράγκι ήρθε στο EUROMED ήρθε να μας πουλήσει φούμαρα!!

Tags
Back to top button