Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εβαλαν πάλι την Τέντρα την τσαχπίνα να μάς τρομοκρατήσει για "νέα ιδιαίτερα θανατηφόρα επόμενη πανδημία"

 


 

O Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus, προειδοποίησε για μια ιδιαίτερα θανατηφόρα «επόμενη πανδημία» Η νέα πανδημία είναι μια ‘evolutionary certainty’ Η ατζέντα της " The Great Reset" Η άσκηση "Clade X- και το Event 201 Pandemic Simulation " οι δυο ψεύτικες πανδημίες που προσομοιώθηκαν δυο χρόνια πριν από την κρίση της covid-19

 WHO chief:   ένας ιός πιο θανατηφόρος από τoν Corona θα φέρει νέα πανδημία"

Σε ομιλία του τη Δευτέρα, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ,  (WHO Director General) Tedros Adhanom Ghebreyesus, ενημέρωσε τους 194 υπουργούς υγείας των κρατών μελών του ΟΗΕ ότι υπάρχει «εξελικτική βεβαιότητα» ( evolutionary certainty) ότι θα υπάρξει και άλλη πανδημία στο μέλλον.

ο ιός της μελλοντικής πανδημίας θα έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα και θα είναι πιο  θανατηφόρος  (more easily transferable and more deadly) από το Covid-19. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες συστάσεις σε μια έκθεση του ΟΗΕ (recent recommendations in a UN report), ορισμένοι παρατηρητές αναρωτιούνται: Είναι μια προειδοποίηση - ή κάτι σαν μια κρυφή απειλή;

WHO warns the world a new pandemic is an ‘evolutionary certainty’

25-5-21

https://www.news.com.au/world/coronavirus/global/who-warns-the-world-a-new-pandemic-is-an-evolutionary-certainty/news-story/60888feaa512cfb85b27d8a2dd773781

###########

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ένα σώμα του ΟΗΕ, φαινομενικά αποτελούμενο από πρώην πολιτικούς του σύγχρονου παγκοσμιοποιημένου γίγνεσθαι , (UN body ostensibly made up of globalist ex-politicians) δημοσίευσε ένα σκανδαλώδες έγγραφο 68 σελίδων. Σε αυτό, συνέστησαν ένα παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης (global monitoring system) βάσει του οποίου θα πρέπει να συντονιστεί η καταπολέμηση των μελλοντικών πανδημιών στο υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτή την εξάλειψη (annihilation) των "nation states", ο ΠΟΥ όχι μόνο θα αποκτήσει περισσότερη δύναμη και χρήματα - αλλά ο Γενικός Γραμματέας του θα  έχει επίσης την εξουσία να δηλώνει κατά περίπτωση νέες πανδημίες.
 (the authority to declare new pandemics at will).

Σύμφωνα με το «παγκόσμιο σχέδιο πανδημίας»

Γεννημένος στην Αιθιοπία, ο Ghebreyesus δεν έχει φτάσει ακόμα - αλλά προτείνει ήδη " the power of such powers". 

Μιλά σε όλους τους πολιτικούς γίγαντες από τη Μέρκελ έως τον Μακρόν που ζήτησαν ένα «παγκόσμιο σχέδιο πανδημίας» (global pandemic plan) πριν από μήνες. 

Η νέα του ιστορία συμπίπτει με αυτήν της έκθεσης του ΟΗΕ  (UN report) η οποία, παρεμπιπτόντως, "was commissioned" από τον ΠΟΥ

His new story coincides with that of the UN report - which, incidentally, was commissioned by the WHO: 

the cat bites its tail.

"Marginal" λεπτομέρεια: Παραδόξως, το εν λόγω έγγραφο ετοιμάζεται επίσημα να κάνει την Corona την «τελευταία πανδημία». Αλλά ο διάβολος είναι γνωστό ότι βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

 the devil is known to be in the details.

Τα άλλα "points"  της "WHO chief's address" φέρνουν στη συνέχεια τους συνηθισμένους υπόπτους.

(bring the usual suspects onto the floor)

 Ανησυχεί για μια «σκανδαλώδη αδικία» στη διανομή εμβολίων. Γι 'αυτό υποστηρίζει ότι οι χώρες υποστηρίζουν μια «δικαιότερη» διανομή.

 (countries advocate a “fairer” distribution)

Αυτό πρέπει φυσικά να αντιμετωπιστεί μέσω του προγράμματος COVAX. Αυτό υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ και τη συμμαχία εμβολιασμού GAVI από την κοινότητα Gates. 

(GAVI vaccination alliance from the Gates community)

Ναι, είναι το ίδιο πρόγραμμα που διανέμει δόσεις εμβολιασμού στην Αφρική, οι οποίες έχουν πλέον περάσει την ημερομηνία λήξης τους αχρησιμοποίητες και καίγονται.

==================

Ένα χρονοδιάγραμμα της ατζέντας The Great Reset

16-5-21

Ας πούμε ότι είναι το 2014 και έχετε αυτήν την ιδέα για ένα τεχνοκρατικό Great Reset της παγκόσμιας οικονομίας για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά λειτουργεί μόνο εάν ολόκληρος ο πλανήτης πλήττεται από πανδημία. Πώς σκοπεύετε να πουλήσετε την ιδέα σας;

"Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας για επανεξέταση, αναμόρφωση και επαναφορά του κόσμου μας για τη δημιουργία ενός υγιούς, δικαιότερου και πιο ευημερούμενου μέλλοντος" - Klaus Schwab, WEF

Εάν είστε ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Klaus Schwab, προσπαθήστε να πουλήσετε το όραμά σας για μια παγκόσμια ουτοπία για μια μεγάλη επαναφορά της παγκόσμιας τάξης σε τρία απλά βήματα:

Ανακοινώστε την πρόθεσή σας να αναδιαμορφώσετε κάθε πτυχή της κοινωνίας με την παγκόσμια διακυβέρνηση και συνεχίστε να επαναλαμβάνετε αυτό το μήνυμα.

Εάν το μήνυμά σας δεν περάσει, προσομοιώστε ψεύτικα σενάρια πανδημίας που δείχνουν γιατί ο κόσμος χρειάζεται μια μεγάλη επαναφορά.

Εάν τα ψεύτικα σενάρια πανδημίας δεν είναι αρκετά πειστικά, περιμένετε λίγους μήνες για να χτυπήσει μια πραγματική παγκόσμια κρίση και, στη συνέχεια, επαναλάβετε το πρώτο βήμα.

Χρειάστηκαν περίπου έξι χρόνια για τον Schwab και την ελίτ του Νταβός για να δουν την ιδεολογία τους Great Reset να μεγαλώνει από έναν μικροσκοπικό ελβετικό σπόρο το 2014, σε ένα ευρωπαϊκό σούπερ λουλούδι που θα επικονιάσει ολόκληρο τον κόσμο το 2020 ( Klaus Schwab και το "Great Reset" 

Το λεγόμενο "Great Reset" υπόσχεται να δημιουργήσει "έναν ασφαλέστερο, πιο δίκαιο και σταθερό κόσμο" εάν όλοι στον πλανήτη συμφωνούν να "δράσουν μαζί και γρήγορα για να ανανεώσουν όλες τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από την εκπαίδευση έως τις κοινωνικές συμβάσεις και την εργασία συνθήκες. "

Αλλά δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιήσουμε ένα τόσο ολοκληρωμένο σχέδιο για μια νέα παγκόσμια τάξη χωρίς παγκόσμια κρίση, είτε αυτή προκληθεί τεχνητά, είτε σαν ένα μοιραίο ατύχημα που κλονίζει την κοινωνία στον πυρήνα της.

"Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό: η πιο καταστροφική πανδημία στην ιστορία με εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους, οικονομική κατάρρευση και κοινωνική αναταραχή" - προσομοίωση πανδημίας από την Clade X (Μάιος, 2018)

Τον Μάιο του 2018, το WEF, σε συνεργασία με τον Johns Hopkins, προσομοίωσε μια φανταστική πανδημία - που ονομάζεται "Clade X" - για να δει πόσο καλά ο κόσμος θα ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια κρίση.

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, το WEF συνεργάστηκε ξανά με τον Johns Hopkins και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates για να πραγματοποιήσουν μια άλλη άσκηση πανδημίας που ονομάζεται "Event 201" τον Οκτώβριο του 2019. 

Και οι δύο προσομοιώσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος για μια παγκόσμια πανδημία.

Και μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος της εκδήλωσης 201, η οποία προσομοίωσε συγκεκριμένα ένα κρούσμα κοροναϊού, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε επίσημα στις 11 Μαρτίου 2020 ότι ο κοροναϊός έχει φτάσει σε κατάσταση πανδημίας.

"Η επόμενη μεγάλη πανδημία δεν θα προκαλέσει μόνο μεγάλες ασθένειες και θανάτους, αλλά θα μπορούσε επίσης να έχει σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα μπορούσαν να αυξήσουν σημαντικά τον παγκόσμιο αντίκτυπο και τα δεινά" - Εκδήλωση Πανδημίας Προσομοίωσης 201 (Οκτώβριος, 2019)

Έκτοτε, σχεδόν κάθε σενάριο που καλύπτεται στις προσομοιώσεις Clade X και Event 201 έχει τεθεί σε λειτουργία, όπως:

Κυβερνήσεις που κάνουν lockdown σε όλο τον κόσμο

Η κατάρρευση πολλών βιομηχανιών

Αυξανόμενη δυσπιστία μεταξύ κυβερνήσεων και πολιτών

Αυξημένη χρήση τεχνολογιών βιομετρικής παρακολούθησης

Λογοκρισία κοινωνικών μέσων στο όνομα της καταπολέμησης παραπληροφόρησης

Η κατάρρευση των διεθνών αλυσίδων εφοδιασμού

Μαζική ανεργία

Ταραχές στους δρόμους

Και πολλα ΑΚΟΜΑ!

Αφού τα σενάρια τρόμου είχαν εμφανιστεί πλήρως στα μέσα του 2020, ο ιδρυτής του WEF δήλωσε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους: «Τώρα είναι η ώρα για μια « Μεγάλη επαναφορά ».

Ήταν εξαιρετική πρόβλεψη, προγραμματισμός και μοντελοποίηση από το WEF και τους συνεργάτες του που έκανε το Clade X και το Event 201 τόσο προφητικό, ή υπήρχε κάτι παραπάνω;

Δύο ψεύτικες πανδημίες (η άσκηση "Clade X- και το Event 201 Pandemic Simulation " προσομοιώθηκαν τα δύο χρόνια πριν από την πραγματική κρίση του κοροναϊού.

Το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins εξέδωσε δημόσια δήλωση στις 24 Ιανουαρίου 2020, δηλώνοντας συγκεκριμένα ότι το Event 201 δεν προοριζόταν να προβλέψει το μέλλον.

....****************.....

Κατά τη διάρκεια του 2020, το Twitter, το Facebook και το YouTube λογοκρίνουν, καταστέλλουν και επισημαίνουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον κοραναϊό που αντιφάσκει με τις συστάσεις του ΠΟΥ, όπως συνέστησε το Event 201.

Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας χρησιμοποίησαν την ίδια τακτική καταστολής περιεχομένου κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2020 - επισημαίνοντας περιεχόμενο που αμφισβήτησε την ακεραιότητα των εκλογών ως «αμφιλεγόμενο».

2020: Το WEF δηλώνει  "Τώρα είναι η ώρα για μια σημαντική επαναφορά"

περισσότερα στο σύνδεσμο

16-5-21

https://www.pravda-tv.com/2021/05/eine-zeitleiste-der-the-great-reset-agenda/

========================

Σε συνδυασμό με το  Gates network

Η προειδοποίηση για μια ιδιαίτερα θανατηφόρα «επόμενη πανδημία» είναι τρομερή.
Ο Ghebreyesus λέει στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα που κάποτε είπε ο Gates με ένα άτακτο χαμόγελο: «Ο επόμενος ιός θα λάβει επίσης προσοχή».

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να κατηγορήσετε κανέναν: Ο Gates βασανίζει το μυαλό του εδώ και χρόνια για το πώς να περιορίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Με το Event-201, είχε επίσης πραγματοποιήσει ένα παιχνίδι προσομοίωσης πανδημίας, η διαδικασία του οποίου θυμίζει απόλυτα τα τρέχοντα γεγονότα.

Ο ίδιος ισχυρός προστάτης κάθεται τώρα πολλές φορές σε επιτροπές, ιδρύματα και οργανισμούς για την παραγωγή και διανομή εμβολίων και ενεργεί επίσης ως ο σημαντικότερος δωρητής και "whisperer"  του ΠΟΥ.

Σας αφήνει με ένα φρικτό συναίσθημα ότι δεν θέλετε πραγματικά να συζητήσετε. Ισχυροί παγκοσμιοποιητές που χρωματίζουν το μέλλον της πανδημίας - παρόλο που η κλιματική αλλαγή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως η "επόμενη πανδημία" - και, φυσικά, θέλουν μόνο τα θετικά πράγματα για τους ανθρώπους.

Ο εμβολιασμός δεν τερματίζει την πανδημία, συνεχίζεται η παρακολούθηση

Το αν ο Ghebreyesus σκέφτεται πραγματικά για την επόμενη λεγόμενη πανδημία παραμένει ανοιχτό. Μέχρι στιγμής, έχει προσελκύσει την προσοχή κυρίως μέσω αμφισβητούμενων και ανησυχητικών δηλώσεων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση. Το βίντεο του από πέρυσι υπήρξε από καιρό θρυλικό και διαβόητο. Εκείνη την εποχή, αυτός, που τώρα προωθεί εμβολιασμούς, εξέτασε βαθιά τον αγώνα ενάντια στην Corona. Έτσι, η «κανονικότητα» είναι ακόμη πολύ μακριά:

«Μόνο ο εμβολιασμός δεν θα τερματίσει την πανδημία. Η παρακολούθηση θα πρέπει να συνεχιστεί και οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίσουν να δοκιμάζονται, να απομονωθούν και να φροντιστούν. Τα άτομα επαφής θα πρέπει επίσης να εντοπίζονται και να μπαίνουν σε καραντίνα. "

“Vaccination alone will not end the pandemic. Surveillance will need to continue and people will need to continue to be tested, isolated, and cared for. Contact persons will still have to be tracked down and put in quarantine. "

"Great Reset": Συνεχείς πανδημίες ως trailblazer;

Γιατί ο ΠΟΥ χρειάζεται απολύτως μια νέα πανδημία που το αφεντικό του - - by the way, a long-time member of the communist Tigray People's Liberation Front (TPLF) -- μπορεί να ζητήσει κατά βούληση στο μέλλον; Όπως πάντα, πρόκειται για δύναμη, χρήματα και επιρροή.

 Στο τέλος αυτού θα πρέπει να υπάρχει μια νέα «διεθνής τάξη»  (international order) της λεγόμενης "multilateralism. Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει απόλυτο έλεγχο από τις ελίτ που θέλουν να διαμορφώσουν την ανοικοδόμηση του κόσμου, σύμφωνα με τα πρότυπα τους.

Αυτό φυσικά πρέπει να γίνει με το πρόσχημα της «βιωσιμότητας», το πρόσχημα των πανδημιών είναι απλώς μια έξυπνη ευκαιρία για την προώθηση των ιδεών του «Great Reset», όπως εκτίθενται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός.

Και όποιος πιστεύει ότι ο αρχηγός της ΠΟΥ είναι απλώς "a puppet" σε αυτά τα σχέδια  "is missing" . Επειδή κάθεται στο τραπέζι με τον Klaus Schwab και την οικογένειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την αρχή  ασχολήθηκε με τη στρατηγική Corona του WEF και είναι μόνιμος επισκέπτης στο meeting του στις ειδυλλιακές Ελβετικές Άλπεις.

Παράξενη συμβίωση για τη ριζική αναδιάρθρωση του κόσμου

(Strange symbiosis for the radical restructuring of the world)

Οι δυο ηγετικές δυνάμεις (Klaus Schwab και Ghebreyesus) στο δρόμο για έξοδο από την πανδημία, η οποία υποτίθεται ότι είναι μόνο μια προκαταρκτική για την επόμενη πανδημία:

Τίποτα δεν καθιστά την τρέχουσα ανισορροπία τόσο σαφή.

Και τίποτα δεν είναι μια καλύτερη αντανάκλαση μιας symbiosis, όπου οι σκληροί παγκοσμιοποιητές κάνουν χειραψία για να προωθήσουν μια αναδιάρθρωση ολόκληρου του κόσμου, στον οποίο μπορούν ο καθένας να λειτουργεί καλύτερα στον δικό του τομέα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ghebreyesus δέχεται κριτική για τον ρόλο του στη λεγόμενη πανδημία και ότι μια θαρραλέα ομάδα δικηγόρων θέλει να τον φέρει - μαζί με άλλους μεγάλους παίκτες της κρίσης - στο δικαστήριο. Η ατζέντα αυτού του ανθρώπου είναι επίσης επικίνδυνη για όποιον εκτιμά την ελευθερία.

Θα ήταν καιρός να τερματίσουμε τις activities της ΠΟΥ και των δικτύων της με ειρηνικό αλλά βιώσιμο τρόπο.

περισσότερα στον σύνδεσμο

29-5-21

https://www.pravda-tv.com/2021/05/who-chef-toedlicheres-virus-als-corona-wird-neue-pandemie-bringen-duestere-vision-oder-alles-nach-plan/

Tags
Back to top button