Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση: Mπαράζ εκρήξεων σε ιρανική βάση στην Συρία – 20 νεκροί

Επιβεβαιωμένες αναφορές για μπαράζ ισχυρών εκρήξεων που έλβαν χώρα σε ιρανική βάση – αποθήκη όπλων κοντά στο Χαλέπι έρχονται από την Συρία.

Οι πληροφορίες μιλούν για άγνωστα μαχητικά που βομβάρδισαν ιρανική βάση κοντά στην Jabal Azan στο Νότιο Χαλέπι.

Aλλες πληροφορίες μιλούν για εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών πιθανότατα λόγω δολιοφθοράς.

Δείτε τι μεταδίδουν

Η αποθήκη αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες στην χώρα και την χρησιμοποιούσαν η Χεζμπολάχ και άλλοι σιίτες πολιτοφύλακες όπως οι Αφγανοί Fatemiyoun .

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για 20 νεκρούς.

Το Sky Arabia μιλά για «άγνωστη αεροπορική δύναμη» δείχνοντας το Ισραήλ…

Το Ισραήλ έκλεισε το Σάββατο τον εναέριο χώρο πάνω από τα υψίπεδα του Γκολάν ύστερα από τις επιθέσεις στη Συρία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι αεροπορικές εταιρείες ενημερώθηκαν ότι δεν θα τούς επιτραπεί να πετάξουν στην περιοχή σε υψόμετρο άνω των 5.000 ποδιών, ανέφερε η ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εναέριος χώρος πάνω από τα υψίπεδα του Γκολάν θα παραμείνει κλειστός έως το τέλος του μήνα.

Ταυτόχρονα έχουν παρατηρηθεί στρατιωτικές κινήσεις του Ιράν που μετακινεί πυραυλικά και αντιαεροπορικά συστήματα εκτός βάσεων μέσα σε κατοικημένες περιοχές..

Επίκειται χτύπημα;

Tags
Back to top button