Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από ρωσικά πλήγματα στη διάρκεια της νύκτας

Ουκρανία και Ρωσία αντάλλαξαν πλήγματα στη διάρκεια της νύκτας της Τετάρτης προς Πέμπτη με αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να σκοτωθούν στην ουκρανική πλευρά, ανακοίνωσαν οι αρχές, λίγες μόνο ώρες μετά τις ρωσοαμαερικανικές συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου.

Στη διάρκεια της περασμένης νύκτας «τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 808 ουκρανικά drones» πάνω από περίπου 20 ρωσικές περιφέρειες και την προσαρτημένη Κριμαία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν δήλωσε ότι 630 drones εκτοξεύθηκαν στη διάρκεια της νύκτας προς τη ρωσική πρωτεύουσα, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ανθρώπων. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα περισσότερα drones καταστράφηκαν από τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας.

Στο μεταξύ στη βορειοανατολική Ουκρανία ένας άνδρας σκοτώθηκε στη Σούμι και μία γυναίκα στο Χάρκοβο από ρωσικά πλήγματα, ενώ τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Ζαπορίζια, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές και η αστυνομία.

Δύο άλλοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πλήγματα στο Ντονέτσκ, σημείωσε η τοπική στρατιωτική διοίκηση.

Από τον ρωσικό βομβαρδισμό του Κιέβου, κυρίως με πυραύλους, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Βιτάλι Κλίτσκο.

Tags
Back to top button